LastPlayer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 2.312 Makaleler 2 Çözümler 46 Yer VSCode 22 Haziran 2021 #11 18 yaş altı ödeme hizmeti yok. Ailenizin adına açacaksanız Shopier öneririm.
T TeknoFix29 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 2.902 Makaleler 1 Çözümler 11 22 Haziran 2021 #12 Bence bu iş için Havale/EFT gibi ödemeleri kullanın.
Gwein Centipat Katılım 20 Mayıs 2021 Mesajlar 176 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2021 #13 Dostum kazandığın 1₺'nin bile vergisini vermek zorundasın. Ki ben vergi vermek istemiyorum diyerek vergi kaçakçılığı yapacağını söylüyorsun Komik
Dostum kazandığın 1₺'nin bile vergisini vermek zorundasın. Ki ben vergi vermek istemiyorum diyerek vergi kaçakçılığı yapacağını söylüyorsun Komik
laxses Decapat Katılım 14 Kasım 2020 Mesajlar 83 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek E-Ticaret 22 Haziran 2021 #14 LastPlayer dedi: 18 yaş altı ödeme hizmeti yok. Ailenizin adına açacaksanız Shopier öneririm. Genişletmek için tıkla... Ailemin adına açtığım zaman borç vs. durumu olur mu? Gwein dedi: Dostum kazandığın 1₺'nin bile vergisini vermek zorundasın. Ki ben vergi vermek istemiyorum diyerek vergi kaçakçılığı yapacağını söylüyorsun komik. Genişletmek için tıkla... "Vergi vermek istemiyorum"" cümlesini nerede kullandım?
LastPlayer dedi: 18 yaş altı ödeme hizmeti yok. Ailenizin adına açacaksanız Shopier öneririm. Genişletmek için tıkla... Ailemin adına açtığım zaman borç vs. durumu olur mu? Gwein dedi: Dostum kazandığın 1₺'nin bile vergisini vermek zorundasın. Ki ben vergi vermek istemiyorum diyerek vergi kaçakçılığı yapacağını söylüyorsun komik. Genişletmek için tıkla... "Vergi vermek istemiyorum"" cümlesini nerede kullandım?
feneresevdalı Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Temmuz 2019 Mesajlar 8.845 Makaleler 7 Çözümler 30 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: AMD Ryzen 5 4650G GPU: RX Vega 7 RAM: 2x8 Goodram 3600 MHz CL 18 SSD: Kingston A2000 500 GB M.2 NVME PSU: FSP Hyper K 500w 800+ Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2021 #15 laxses dedi: Ailemin adına açtığım zaman borç vs. durumu olur mu? Genişletmek için tıkla... Her türlü vergi vermek zorundasın.
laxses dedi: Ailemin adına açtığım zaman borç vs. durumu olur mu? Genişletmek için tıkla... Her türlü vergi vermek zorundasın.
Gwein Centipat Katılım 20 Mayıs 2021 Mesajlar 176 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2021 #16 laxses dedi: Ailemin adına açtığım zaman borç vs. durumu olur mu? "Vergi vermek istemiyorum"" cümlesini nerede kullandım? Genişletmek için tıkla... Vergiden muhaf olarak ödeme alacaksın. Bunun vergi vermemekle ne farkı var
laxses dedi: Ailemin adına açtığım zaman borç vs. durumu olur mu? "Vergi vermek istemiyorum"" cümlesini nerede kullandım? Genişletmek için tıkla... Vergiden muhaf olarak ödeme alacaksın. Bunun vergi vermemekle ne farkı var
laxses Decapat Katılım 14 Kasım 2020 Mesajlar 83 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek E-Ticaret 22 Haziran 2021 #17 Gwein dedi: Vergiden muhaf olarak ödeme alacaksın. Bunun vergi vermemekle ne farkı var Genişletmek için tıkla... Vergi vermeye karşı değilim sadece site önerisi istiyorum.
Gwein dedi: Vergiden muhaf olarak ödeme alacaksın. Bunun vergi vermemekle ne farkı var Genişletmek için tıkla... Vergi vermeye karşı değilim sadece site önerisi istiyorum.
Gwein Centipat Katılım 20 Mayıs 2021 Mesajlar 176 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2021 #18 Hani bunu yazmamın sebebi de şu; Güzel bir atılım yapıyorsun ama ileride birden karşına vergi borcu çıkarsa sen üzülürsün.
Hani bunu yazmamın sebebi de şu; Güzel bir atılım yapıyorsun ama ileride birden karşına vergi borcu çıkarsa sen üzülürsün.
laxses Decapat Katılım 14 Kasım 2020 Mesajlar 83 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek E-Ticaret 22 Haziran 2021 #19 Gwein dedi: Hani bunu yazmamın sebebi de şu; güzel bir atılım yapıyorsun ama ileride birden karşına vergi borcu çıkarsa sen üzülürsün. Genişletmek için tıkla... İtemsatan sitelerden ödeme alsam vergi öder miyim?
Gwein dedi: Hani bunu yazmamın sebebi de şu; güzel bir atılım yapıyorsun ama ileride birden karşına vergi borcu çıkarsa sen üzülürsün. Genişletmek için tıkla... İtemsatan sitelerden ödeme alsam vergi öder miyim?
Gwein Centipat Katılım 20 Mayıs 2021 Mesajlar 176 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2021 #20 Gwein dedi: Hani bunu yazmamın sebebi de şu; Güzel bir atılım yapıyorsun ama ileride birden karşına vergi borcu çıkarsa sen üzülürsün. Genişletmek için tıkla... Çünkü bir X hesabından senin Y hesabına sürekli bir para akışı olacak. Kazancını çekeceksin sonuçta. Bu bankadır, devlettir demeyecek mi X hesabından gelen para nedir ne değildir ? laxses dedi: İtemsatan sitelerden ödeme alsam vergi öder miyim? Genişletmek için tıkla... xtemci ve xnogame gibi sitelerden bahsediyorsan onlar sanırım vergi kısmını kendi ödüyor. Senden komisyon alıyorlar zaten.
Gwein dedi: Hani bunu yazmamın sebebi de şu; Güzel bir atılım yapıyorsun ama ileride birden karşına vergi borcu çıkarsa sen üzülürsün. Genişletmek için tıkla... Çünkü bir X hesabından senin Y hesabına sürekli bir para akışı olacak. Kazancını çekeceksin sonuçta. Bu bankadır, devlettir demeyecek mi X hesabından gelen para nedir ne değildir ? laxses dedi: İtemsatan sitelerden ödeme alsam vergi öder miyim? Genişletmek için tıkla... xtemci ve xnogame gibi sitelerden bahsediyorsan onlar sanırım vergi kısmını kendi ödüyor. Senden komisyon alıyorlar zaten.