Ödeme almak için site önerisi

Dostum kazandığın 1₺'nin bile vergisini vermek zorundasın. Ki ben vergi vermek istemiyorum diyerek vergi kaçakçılığı yapacağını söylüyorsun :D Komik

18 yaş altı ödeme hizmeti yok.
Ailenizin adına açacaksanız Shopier öneririm.

Ailemin adına açtığım zaman borç vs. durumu olur mu?
Dostum kazandığın 1₺'nin bile vergisini vermek zorundasın. Ki ben vergi vermek istemiyorum diyerek vergi kaçakçılığı yapacağını söylüyorsun :D komik.

"Vergi vermek istemiyorum"" cümlesini nerede kullandım?

Hani bunu yazmamın sebebi de şu; Güzel bir atılım yapıyorsun ama ileride birden karşına vergi borcu çıkarsa sen üzülürsün.

Hani bunu yazmamın sebebi de şu; Güzel bir atılım yapıyorsun ama ileride birden karşına vergi borcu çıkarsa sen üzülürsün.
Çünkü bir X hesabından senin Y hesabına sürekli bir para akışı olacak. Kazancını çekeceksin sonuçta. Bu bankadır, devlettir demeyecek mi X hesabından gelen para nedir ne değildir ?
İtemsatan sitelerden ödeme alsam vergi öder miyim?
xtemci ve xnogame gibi sitelerden bahsediyorsan onlar sanırım vergi kısmını kendi ödüyor. Senden komisyon alıyorlar zaten.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı