Ödemesi yapılmayan abonelik iptal mi olur?

• Konuyu başlatan Temsa
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 1.134

Temsa

Hectopat
Makaleler
4
Yer
Adana, Çukurova
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Monster Tulpar T5 V23.1.2 15,6
FHD 1920x1080 144Hz IPS Mat Led Ekran
32 GB (2x16) DDR5 1.1V 4800MHZ SODIMM
Nvidia Geforce RTX 4060 Max Performance 8GB GDRR6 128-BİT DX12
1TB Samsung PM9A1 M2 SSD (Okuma: 7000MB/s, Yazma: 5100 MB/s)
Intel Raptor Lake Core i5-13500HX 14C/20T; 24MB 3.50 GHZ, Max 4.70 GHZ 55W
Meslek
3D Modelleme, Oyun Geliştiricisi, YouTuber...
Merhaba ben yeni kart çıkardım yani yeniledim temassızı yoktu yeniledim artık olacak. Bu yüzden diğer kartımı iptal ettiler ve 15 gün müddet verdiler (2 gün gitti 13 kaldı) ama bugün bu yüzden kart numarası değiştiğinden abonelik ödemem alınamamış aboneliğim iptal olur mu? İptal olursa çok uçuk fiyata almak zorunda kalırım biri yardımcı olabilir mi? Kaç gün limit var ödememe?

Merhaba ben yeni kart çıkardım yani yeniledim temassızı yoktu yeniledim artık olacak. Bu yüzden diğer kartımı iptal ettiler ve 15 gün müddet verdiler (2 gün gitti 13 kaldı) ama bugün bu yüzden kart numarası değiştiğinden abonelik ödemem alınamamış aboneliğim iptal olur mu? İptal olursa çok uçuk fiyata almak zorunda kalırım biri yardımcı olabilir mi? Kaç gün limit var ödememe?

Neyin aboneliği?

Google playde Nitro, Spotify premium ve Roblox premium aboneliklerim var.

Roblox premiumu sanırım 34 TL'ye alıyordunuz, artık 150 TL'ye alırsınız nitroyuda 26 TL yerine 75 TL'ye alırsınız.

Google playde Nitro, Spotify premium ve Roblox premium aboneliklerim var.

Aylardır kesintisiz ödüyordum ama kartı yenileyince böyle aksadı. Kaç gün içerisinde iptal edilir onu bulmaya çalışıyorum.

Genelde 1 hafta içinde iptal oluyor.

Son düzenleme:
Merhaba. Kartımı iptal edip yeni kart çıkardım. Aboneliğim yenilendi fakat kart bilgilerim değiştiğinden ötürü ücret alınmadı. Bu durumda borçlu olur muyum? Aboneliği iptal ettim yenilendikten hemen sonra.

Merhaba. Kartımı iptal edip yeni kart çıkardım. Aboneliğim yenilendi fakat kart bilgilerim değiştiğinden ötürü ücret alınmadı. Bu durumda borçlu olur muyum? Aboneliği iptal ettim yenilendikten hemen sonra.
Hayır olmazsınız

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı