Ödenmemiş İnternet Bağlantısı Açıldı

SoulFly(Ayberk)

Hectopat
Biz 3 aydır internete giremiyoruz çünkü yatırmadık. Ve şu an bağlanmaya başladı, sorduk. Yatırmamışız. Kaçak da değil mobil de değil. Bu nasıl olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
İnternet sağlayıcınız bir hata yapmış olabilir. Müşteri hizmetlerini aradığınızda internetinizin kesik olduğunu söyledilerse, apartmanınızda birileri internet sorunuyla ilgili elektrikçi çağırdıysa ve o elektrikçi kabloları yanlış bağladıysa mümkün olabilir.
Belki de başka bir hatadan giremiyordunuz kaç aydır. Mesela Superonline hızı 1 kilobite mi ne düşürüyor kesmek yerine.

1 KB internetle mail bile okunamıyor :) Kullanıyordum bir ara Superonline. O iş tam bir işkence gibi. İnternet var ama yok. Çok can sıkıcı o 1KB'ye düşürme.

İnternet sağlayıcınız bir hata yapmış olabilir. Müşteri hizmetlerini aradığınızda internetinizin kesik olduğunu söyledilerse, apartmanınızda birileri internet sorunuyla ilgili elektrikçi çağırdıysa ve o elektrikçi kabloları yanlış bağladıysa mümkün olabilir.

1 KB internetle mail bile okunamıyor :) Kullanıyordum bir ara Superonline. O iş tam bir işkence gibi. İnternet var ama yok. Çok can sıkıcı o 1KB'ye düşürme.
Sadece Whatsapp'tan mesajlaşabiliyordum ki o sırada başkası kullanamıyordu gerçekten işkence :D Video izlemeyi bırak, Youtube'u bile açamıyordum ya :D

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı