Aurora1
Hectopat
9. Sınıf Kimya'da çok vardı sanırımLise mezunu olup Bohr'un adını duymayan olduğunu sanmıyorum.
9. Sınıf Kimya'da çok vardı sanırımLise mezunu olup Bohr'un adını duymayan olduğunu sanmıyorum.
Lise mezunu olduğumu nereden çıkardınız. Daha 7.yiz. Ben 8.sınıf yaşıyım.Lise mezunu olup Bohr'un adını duymayan olduğunu sanmıyorum.
Bir bakacağım.Fuat Sezgin
Feza Gürsey
Bilim adamı değil ama Ada Lovelace olabilir.
Keşke tam okusanız.Leonardo Da Vinci
Bunlar NVIDIA’nın GPU mimari isimleri değil mi?Ada Lovelace, Andre Marie Ampere, Alessandra Volta ve Blaise Pascal. Çok tanınan insanlar değiller.
Keşke tam okusanız.
Ben onu demiyorum. Da Vinci en çok bilinen. Herkez ondan bahsedecek. Benim sunumum bağımsız olmasını istiyorum.Da Vinci sadece sanatçı değildir. Aynı zamanda bilimle de uğraşmıştır. Keşke bilip bilmeden yorum yapmasanız.
![]()
Science and inventions of Leonardo da Vinci - Wikipedia
en.wikipedia.org
Ben onu demiyorum. Da Vinci en çok bilinen. Herkes ondan bahsedecek. Benim sunumum bağımsız olmasını istiyorum.
Johnny sins köklü bir bilim adamıdır fakat herkes tanıyor gerçi (!)Ben onu demiyorum. Da Vinci en çok bilinen. Herkez ondan bahsedecek. Benim sunumum bağımsız olmasını istiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.