Aurora1 Hectopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 5.012 Çözümler 23 Yer Güney Kore 23 Şubat 2023 #11 Vavien. dedi: Lise mezunu olup Bohr'un adını duymayan olduğunu sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... 9. Sınıf Kimya'da çok vardı sanırım
Vavien. dedi: Lise mezunu olup Bohr'un adını duymayan olduğunu sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... 9. Sınıf Kimya'da çok vardı sanırım
HABAR Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2019 Mesajlar 9.017 Makaleler 18 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2023 #12 Fuat Sezgin Feza Gürsey Bilim adamı değil ama Ada Lovelace olabilir.
6 613007 Decapat Katılım 2 Ocak 2023 Mesajlar 942 Makaleler 2 Çözümler 8 23 Şubat 2023 #13 Vavien. dedi: Lise mezunu olup Bohr'un adını duymayan olduğunu sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Lise mezunu olduğumu nereden çıkardınız. Daha 7.yiz. Ben 8.sınıf yaşıyım.
Vavien. dedi: Lise mezunu olup Bohr'un adını duymayan olduğunu sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Lise mezunu olduğumu nereden çıkardınız. Daha 7.yiz. Ben 8.sınıf yaşıyım.
Reggae Shark 35 Hectopat Katılım 24 Haziran 2020 Mesajlar 719 Çözümler 5 23 Şubat 2023 #14 Leonardo Da Vinci
6 613007 Decapat Katılım 2 Ocak 2023 Mesajlar 942 Makaleler 2 Çözümler 8 23 Şubat 2023 #15 HABAR dedi: Fuat Sezgin Feza Gürsey Bilim adamı değil ama Ada Lovelace olabilir. Genişletmek için tıkla... Bir bakacağım. Reggae Shark 35 dedi: Leonardo Da Vinci Genişletmek için tıkla... Keşke tam okusanız.
HABAR dedi: Fuat Sezgin Feza Gürsey Bilim adamı değil ama Ada Lovelace olabilir. Genişletmek için tıkla... Bir bakacağım. Reggae Shark 35 dedi: Leonardo Da Vinci Genişletmek için tıkla... Keşke tam okusanız.
JakerT4 Kilopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 5.947 Çözümler 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2023 #16 Cruslan dedi: Ada Lovelace, Andre Marie Ampere, Alessandra Volta ve Blaise Pascal. Çok tanınan insanlar değiller. Genişletmek için tıkla... Bunlar NVIDIA’nın GPU mimari isimleri değil mi?
Cruslan dedi: Ada Lovelace, Andre Marie Ampere, Alessandra Volta ve Blaise Pascal. Çok tanınan insanlar değiller. Genişletmek için tıkla... Bunlar NVIDIA’nın GPU mimari isimleri değil mi?
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.630 Makaleler 8 Çözümler 153 23 Şubat 2023 #17 613007 dedi: Keşke tam okusanız. Genişletmek için tıkla... Da Vinci sadece sanatçı değildir. Aynı zamanda bilimle de uğraşmıştır. Keşke bilip bilmeden yorum yapmasanız. Science and inventions of Leonardo da Vinci - Wikipedia en.wikipedia.org
613007 dedi: Keşke tam okusanız. Genişletmek için tıkla... Da Vinci sadece sanatçı değildir. Aynı zamanda bilimle de uğraşmıştır. Keşke bilip bilmeden yorum yapmasanız. Science and inventions of Leonardo da Vinci - Wikipedia en.wikipedia.org
6 613007 Decapat Katılım 2 Ocak 2023 Mesajlar 942 Makaleler 2 Çözümler 8 23 Şubat 2023 #18 erme dedi: Da Vinci sadece sanatçı değildir. Aynı zamanda bilimle de uğraşmıştır. Keşke bilip bilmeden yorum yapmasanız. Science and inventions of Leonardo da Vinci - Wikipedia en.wikipedia.org Genişletmek için tıkla... Ben onu demiyorum. Da Vinci en çok bilinen. Herkez ondan bahsedecek. Benim sunumum bağımsız olmasını istiyorum.
erme dedi: Da Vinci sadece sanatçı değildir. Aynı zamanda bilimle de uğraşmıştır. Keşke bilip bilmeden yorum yapmasanız. Science and inventions of Leonardo da Vinci - Wikipedia en.wikipedia.org Genişletmek için tıkla... Ben onu demiyorum. Da Vinci en çok bilinen. Herkez ondan bahsedecek. Benim sunumum bağımsız olmasını istiyorum.
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.630 Makaleler 8 Çözümler 153 23 Şubat 2023 #19 613007 dedi: Ben onu demiyorum. Da Vinci en çok bilinen. Herkes ondan bahsedecek. Benim sunumum bağımsız olmasını istiyorum. Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum. Da Vinci'nin bilim insanı kişiliği pek bilinmez. Özellikle gençlerin çoğu adamı sadece Mona Lisa'dan ibaret sanıyorlar.
613007 dedi: Ben onu demiyorum. Da Vinci en çok bilinen. Herkes ondan bahsedecek. Benim sunumum bağımsız olmasını istiyorum. Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum. Da Vinci'nin bilim insanı kişiliği pek bilinmez. Özellikle gençlerin çoğu adamı sadece Mona Lisa'dan ibaret sanıyorlar.
Erenbeys61 Hectopat Katılım 8 Mayıs 2022 Mesajlar 3.522 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2023 #20 613007 dedi: Ben onu demiyorum. Da Vinci en çok bilinen. Herkez ondan bahsedecek. Benim sunumum bağımsız olmasını istiyorum. Genişletmek için tıkla... Johnny sins köklü bir bilim adamıdır fakat herkes tanıyor gerçi (!) Fuat Sezgin, Biruni olabilir hocam.
613007 dedi: Ben onu demiyorum. Da Vinci en çok bilinen. Herkez ondan bahsedecek. Benim sunumum bağımsız olmasını istiyorum. Genişletmek için tıkla... Johnny sins köklü bir bilim adamıdır fakat herkes tanıyor gerçi (!) Fuat Sezgin, Biruni olabilir hocam.