Öğrenci dostu şehir tavsiyesi

Daha fazla  
Hazır tercih dönemi yaklaşmışken şehirlere bakıyorum ama emin olamadım. Sıralamam çok iyi değil zaten üniversitelerden bir beklentim yok sadece kendimi geliştirme aracı olarak kullanacağım. Öğrenci dostu mümkünse kışları çok soğuk olmayacak ve sosyal alandan zengin şehirlere bakıyorum. Şu an gözüme kestirdiğim Çanakkale, Yalova, Muğla/Fethiye, Alanya ve Antalya var. Ek olarak Akdeniz Üniversitesi'nin Serik'teki kampüsü geliyor. Serik merkeze yakın mı bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Antalya için konuşayım araban yoksa Serik merkezden uzak bir yer ve öbür şehirlere oranla pahalı sayılabilecek bir şehir. Yeni göçlerle birçok dalda lükse çalışıyor artık işletmeler. Yine de arasan uyguna yerler illaki bulursun. Tabi merkez için bu fiyatlar Alanya konusunda bir bilgim yok.

Antalya için konuşayım araban yoksa serik merkezden uzak bir yer ve öbür şehirlere oranla pahalı sayılabilecek bir şehir. Yeni göçlerle birçok dalda lükse çalışıyor artık işletmeler. Yine de arasan uyguna yerler illaki bulursun. Tabii merkez için bu fiyatlar Alanya konusunda bir bilgim yok.

Yazmaya hiç gerek yok o zaman. Teşekkür ederim.

Sadece şehir için diyorum, üniversite hakkında bilgim yok. Kayseriye yarışma için gitmiştim ve 1 hafta deneyimledim. Çok uygun fiyatlı bir şehir, hiç ters veya kötü bir insan görmedim meydan tarafı şenlik ve yine bayağı uygun fiyatlıydı. Yeşillik, dağlık alanları bol, parklar yollar ve yaya için verilen önem çok fazla. Ulaşımı iyiydi ve AVM'ler de nispeten doluydu.

Antalya/Serik ve Antalya Merkez arası yaklaşık 40 kilometre, yakın değil.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı