Öğrenci grup tatil

ProduceRWT

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Producer
Arkadaşlar size sormak istediğim bir konu var. 2 kişi tatil yapmak istiyoruz. Öğrenciyiz fakiriz :) Ucuz bi şekilde tatil yapma mümkün mü'dür? Toplam ne kadar gider?

Son düzenleyen: Moderatör:
Mümkündür niye olmasın. :D Pansiyonlarda 3-4 yatağı bulunan yerler var gecesi 80 tl mi ne daha düşükleri yükseleride var tabi. Bir tane de olta alın tamamdır. :D Ama yaklaşık en az 1.5 milyar gidiyor hacı ister istemez ya onuda söliyim.

Mümkündür niye olmasın. :D Pansiyonlarda 3-4 yatağı bulunan yerler var gecesi 80 tl mi ne daha düşükleri yükseleride var tabi. Bir tane de olta alın tamamdır. :D Ama yaklaşık en az 1.5 milyar gidiyor hacı ister istemez ya onuda söliyim.
1.5 milyar ... kardeş abo üff el yakacak desene :( Peki yemek vs. onlar nasıl olacak?

Çınarcık gibi küçük ancak kalabalık yerleri tercih edebilirsiniz :D
Neden olmasın :D

Sen olayı çözmüşsün daha sormanın manası yok.
Ne gibi çözmüşüm kardeşim?

Ahmet -Producer dedim ya olta alın. :D Balık tutmak ayrı bir dünya ama bana göre tabi. :D

Bildiğim kadarıyla pansiyonlarda yemek verilmiyor ama cuzzi bir miktara sabah kahvaltısı ekliyebiliyorsun. Ha şimdi bunun öğlesi akşamı var diyelim balık tuttun onu yedin, 2. gün yinemi balık insan iğrenir artık. :D Dışarıdan bir dürüm felan yersin de bu gideceğin yere bağlı Bodrum' a gitsen misal ki bizzat şahit oldum kuzenimle beraber yarım tavuk döner yedik 22 tl hesap geldi 2 tanede ayran içmiştik. Yani böyle yerler sezonluk olduğu için pahalı 1' tl ye alıp 6' tl ye satıyorlar. Makarna,menemen... o tarz şeylerle idare edersin sonuç plaj,kum,deniz için tatildeyiz. :D

Ahmet -Producer dedim ya olta alın. :D Balık tutmak ayrı bir dünya ama bana göre tabi. :D

Bildiğim kadarıyla pansiyonlarda yemek verilmiyor ama cuzzi bir miktara sabah kahvaltısı ekliyebiliyorsun. Ha şimdi bunun öğlesi akşamı var diyelim balık tuttun onu yedin, 2. gün yinemi balık insan iğrenir artık. :D Dışarıdan bir dürüm felan yersin de bu gideceğin yere bağlı Bodrum' a gitsen misal ki bizzat şahit oldum kuzenimle beraber yarım tavuk döner yedik 22 tl hesap geldi 2 tanede ayran içmiştik. Yani böyle yerler sezonluk olduğu için pahalı 1' tl ye alıp 6' tl ye satıyorlar. Makarna,menemen... o tarz şeylerle idare edersin sonuç plaj,kum,deniz için tatildeyiz. :D
Arkadaşın dedesinin yazlığı varmış bodrumda. :D Yer bulduk yemek bide yol kaldı sadece. Menemen yapmayı öğreneyim en iyisi :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı