Öğrenci İçin Yazın Çalışılacak Yerler

Açıkca söyleyeyim , iştahını tutabiliyor ve yağ kokularına dayanabiliyor ve bulaşık yıkayabilecek kadar güce sahip isen garson olabilirsin. Ben hepsini yapabiliyorum ama yağ kokularına dayanamıyorum bazen. :)
Parayı görünce unutursun yağ kokusunu da merak etme(y)

İşyerleri, hala çakallık yapıyor. Asgari ücret 1.300 diye kafanızda canlandırmayın.
İşe alıcak yetkili kişi, beni bağlamaz asgari ücret, işine gelirse diyebiliyor.
Normalde SSK bile, işe başladığın gün başlar, ancak buna uyan kaç işveren var ?

Büyük firmalara girmediğin sürece, yukarıda yazdığım şeyler olucaktır.

Devlet diyorki, bir eleman alıcaksan en düşük 1.300 lira vericeksin ona.
https://www.csgb.gov.tr/media/1692/2016_onikiay.pdf

Bence yaz tatili boyunca 3 ay çalış bir yerde. 1300 x 3 = 3.900

3.900 lira ile kendine birşey alırsın.

Son düzenleme:
Para almadan öğretici bir yerleri bulabilirsin. Para lazımsa bir şey öğrenemezsin ama garsonluk yaparsın.

Para lazım.

İşyerleri, hala çakallık yapıyor. Asgari ücret 1.300 diye kafanızda canlandırmayın.

Onu öbür yaz yapmayı düşünüyorum. Önerileriniz için teşekkürler. Garsonluk olabilir aslında. Tecrübesi olan var mı? Çok mu disiplinli? Bir de bir bilgisayarcıda çalışsam boşa gider mi?

3900 lirayı bir arada görsem deliririm arkadaşım aylık 600tlye lokantada çalıştı saat 3ten gece 1e kadar

Lokantaya girmeyi deneyeceğim sanırım. İlgi alanım teknoloji fakat yer bulmamın zor olduğunu söylüyorsunuz, varsa başka öneriniz dinlerim.

Lokantaya girmeyi deneyeceğim sanırım. İlgi alanım teknoloji fakat yer bulmamın zor olduğunu söylüyorsunuz, varsa başka öneriniz dinlerim.
Para cidden lazım değilse kendini mesleki alanda geliştir. İş olarak söylemiyorum, İngilizce olsun, istediğin üniversite bölümü olsun o konularda çalışman daha yararlı olur fakat para cidden önemliyse para için o işlere bak.

Eğer babanın durumu biraz iyiyse 4 kişi toplaşın doğru Work and Travel'a gidin Amerika'da hem gezersiniz hemde verdiğiniz paranın 2 katını kazanırsın.

10. Sınıf Bilişim stajyerleri varken para almanı geçtim yer bulman çok zor ve bulsan bile amelelik yaparsın ve para vermezler.
10,11 de staj yapılmıyor(yani ben yapmıyorum, tanıdık tanımadık herkesin yaptığını görmedim) sadece 12.sınıfta yapılıyor sanırım.
Varsada hocam benim niye haberim yok, anlatsana şu olayı biraz o_O

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı