24 k civarına geliyor, değer mi yoksa iPhone 13 mü almalıyım? Gündelik kullanım kamera ve akıcılık önemli ve onun haricinde 2 3 yıl sonra satarım.
Akıcılık önemli ise S24 FE en iyi seçim.
24 k civarına geliyor, değer mi yoksa iPhone 13 mü almalıyım? Gündelik kullanım kamera ve akıcılık önemli ve onun haricinde 2 3 yıl sonra satarım.
Exynos 2400 ve Exynos 2400e Gen 2'den daha iyi. Exynos adını taşıması 1 yıl önceki Snapdragon işlemciyi daha iyi yapmıyor. Gen 2 optimizasyon ve verimlilikte daha iyi sadece. Verimlilik olarak da aralarında ciddi bir fark yok. S24 FE 1 saate yakın daha fazla ekran süresi veriyor.Düz S23 alırdım ben. Exynox işlemci daha kalın tasarım kalın çerçeveler ekran gövde oranı kötü.
Exynos 2400 ve Exynos 2400e gen 2'den daha iyi. Exynos adını taşıması 1 yıl önceki Snapdragon işlemciyi daha iyi yapmıyor. Gen 2 optimizasyon ve verimlilikte daha iyi sadece. Verimlilik olarak da aralarında ciddi bir fark yok. S24 FE 1 saate yakın daha fazla ekran süresi veriyor.
S23 ile S24 FE arasında kalsam ben de S23 alırım Exynos işlemciden bahsediyorum ben. S24 Exynos varyantıyla S23 neredeyse aynı pil ömrünü veriyor. Exynos 2400 şimdiye kadar çıkmış en başarılı Exynos işlemci ve ciddi bir problemi yok. Exynos 2200 için aynı şeyi söylemem. S22 serisindeki Exynos 2200 kötüydü. S23 FE'de bulunan Exynos 2200 farklı bir üretim teknolojisinden geçse de yine çok başarılı bir işlemci değildi.Aralarında batarya farkı var o farka göre az bile veriyor. Sizin bileceğiniz iş ben daha ince ve şık bir telefonu tercih ederdim. Şu an S24 Ultra kullanıyorum S23 FE aldım bundan önce 1 hafta kullandım iade ettim 4 saat ekran süresi aldığım için.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.