Öğrenci öğretmene vurabilir mi?

SrTiagoo

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Arkadaşlar soru başlıkta olduğu gibi. Öğrenci öğretmen tarafından tehdit veya darp gibi bir durumda fiziksel temas içerisinde kendini koruma ve savunma amaçlı ittirme veya vurma gibi bir davranışta bulunabilir mi?

Arkadaşlar soru başlıkta olduğu gibi. Öğrenci öğretmen tarafından tehdit veya darp gibi bir durumda fiziksel temas içerisinde kendini koruma ve savunma amaçlı ittirme veya vurma gibi bir davranışta bulunabilir mi?

Öğretmen öyle bir şey yapamaz. Öğrenci "kendini korumak" için bunu yapabilir normaldir.

Mantıken evet. Bir arkadaştan duymuştum, tartışma konusu olmuştu; "öğrenci, kendini savunabilir ve gerekirse vurabilir" diyorlardı. Ne kadar doğru, orası bilinmez. Ama düşünsene, öğretmen sana tokat atıyor ve sen karşısında dimdik durarak hiçbir şey yapmıyorsun. Bence çok mantıksız olurdu, o yüzden bence evet.

Öyle bir hakkı var mı bilmiyorum ama ben olsam yumruğu geçirmiştim bizim edebiyat hocasını okulda deli ediyorlar hoca gülme diyor herkes inadına gülüyor hoca onun bunun ç*cuğu diyor içinden ve tehdit ediyor birinizi camdan aşağı atacağım veya sizi öldüreceğim diye ve gülenlerin kafasına vuruyor benim kafama hiç vurmadı vurursa bende ona vururum yaşlı adam bir koysam kalp krizinden gider :D

Bunun için öğrenci olmaya bile gerek yok. Sıradan bir insan bile karşısındaki kim olursa olsun anlık olarak tepki verebilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı