Öğrenci vergi indirimi ile alınabilecek tablet önerisi

Lofty_1453

Picopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 3500 Rtx 4060 oc 6gb 16gb ram 512gb m2 ssd BM450 anakart
Merhaba, üniversite öğrencilerinin yararlanabildiği vergi indiriminden faydalanarak üniversite için kullanmak üzere bir tablet arıyorum. Tableti not alabileceğim, slayt düzenleyebileceğim ve günlük işlerde kullanacağım. Vergi indiriminden yararlanabileceğim bir tablet arıyorum. Bu indirimin nasıl yapıldığını da bilen varsa açıklarsa sevinirim.

Merhaba, üniversite öğrencilerinin yararlanabildiği vergi indiriminden faydalanarak üniversite için kullanmak üzere bir tablet arıyorum. Tableti not alabileceğim, slayt düzenleyebileceğim ve günlük işlerde kullanacağım. Vergi indiriminden yararlanabileceğim bir tablet arıyorum. Bu indirimin nasıl yapıldığını da bilen varsa açıklarsa sevinirim.

ben bu indirimden matepad 11.5 almıştım onu önericektim ma 12k olmuş

bu arada samsungun öğrenci destek kampanyası var bi kaç bin lira indirimli oluyor tab s9, s9 plus güzeldir alabilirsen eğer bütçe o kadar yoksa a9 plus var oda iyidir

Son düzenleme:
Ben bu indirimden MatePad 11.5 almıştım onu önerecektim ma 12K olmuş.

Bu arada Samsung'un öğrenci destek kampanyası var birkaç bin lira indirimli oluyor Tab S9, S9 Plus güzeldir alabilirsen eğer bütçe o kadar yoksa A9 Plus var oda iyidir.

Bütçe var ama bedavaya getirmek istiyorum bu kampanyayı kullanacağım zaten çok derste çalışmıyorum öyle dümenden götüreceğim teneffüsde de Clash of Clans oynayacagım.

Bütçe var ama bedavaya getirmek istiyorum bu kampanyayı kullanacağım zaten çok derste çalışmıyorum öyle dümenden götüreceğim teneffüsde de Clash of Clans oynayacagım.
vergi indiriminden max 1500tl geri ödeme alırsın

samsungun kampanyası daha uygun,hesap oluşturup tc vs giriyorsun e devletten öğrenim belgenin kodunu istiyor bu kadar

samsungun kampanyası daha uygun,hesap oluşturup tc vs giriyorsun e devletten öğrenim belgenin kodunu istiyor bu kadar
ama size kalmış tabiki

Vergi indiriminden Max 1500TL geri ödeme alırsın.

Samsung'un kampanyası daha uygun, hesap oluşturup T.C. vs giriyorsun e devletten öğrenim belgenin kodunu istiyor bu kadar.

Ama size kalmış tabii ki.

1500 mü 3K geri aldı bir arkadaşım telefon alıp 9K olan telefon 4K ya geldi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı