Öğrenciye vergisiz telefon önerisi

Herkese çok teşekkür ederim.

Hocam vatan, MediaMarkt gibi kurumsal yerlere bakıyordum çünkü satın alırken belgeye T.C. no. vs. girilmesi gerekiyormuş sanırım. Hepsiburada'dan alırsam belgeye T.C. no. Gibi bilgileri nasıl yazdıracağım.

Burası olur mu?

Dediğini olay için ise satıcıdan fiş isteyip, E-Devletin ilgili bölümüne atmanız lazım. Attıktan sonra belirttiğiniz ibana vergi ücretini atıyorlar.

Burası olur mu?

Dediğini olay için ise satıcıdan fiş isteyip, e-Devlet'in ilgili bölümüne atmanız lazım. Attıktan sonra belirttiğiniz IBAN'a vergi ücretini atıyorlar.

Hocam burada da satıcı Teknosa'nın kendisi değil. Gönderdiğim linkte en azından satıcı Hepsiburada ama ürünü satın almaya çalışırken T.C. istiyor fakat telefon numarası girilen bir bölüm bulunmuyor. Sanırım faturada telefon numarasını da isteniyor vergi iadesi için.

Hocam burada da satıcı Teknosa'nın kendisi değil. Gönderdiğim linkte en azından satıcı Hepsiburada ama ürünü satın almaya çalışırken T.C. istiyor fakat telefon numarası girilen bir bölüm bulunmuyor. Sanırım faturada telefon numarasını da isteniyor vergi iadesi için.
Hocam benim bildiğim bu:

Vatan'ın da dediği gibi E-Devlet üzerinden halledilebiliyor.

Hocam benim bildiğim bu:

Vatan'ın da dediği gibi e-Devlet üzerinden halledilebiliyor.

Tamamdır hocam Resmi Gazete'den kontrol ettim. Gerekli bilgilerin hepsi faturada yazıyormuş zaten. Teşekkür ederim.

Merhaba. Öğrenciler için vergisiz telefonlardan satın almayı düşünüyorum. Öneriniz hangi modeldir? Realme 12 Lite fena değil diye düşünüyorum fakat şunu al derseniz bakmak isterim.
Şimdiden çok teşekkürler.
Öğrenciye vergisiz telefon sınırı vestellerde ve 10000 TL altına değil mi ?

Öğrenciye vergisiz telefon sınırı vestellerde ve 10000 TL altına değil mi ?
Hayır.
Herhangi bir 9500TL altı cihazlarda, Vestel telefon bile üretmiyor artık.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı