C# Öğrenmek için ne yapılmalı?

eymen.dll

Centipat
Daha fazla  
C# öğreneceğim. Kurs olarak BTK Akademi mi iyi olur yoksa YouTube'dan bulduğum 100 derslik olan mı iyi olur? Kitap gibi bir şey öneriniz var mı? Tersine mühendislikte de ilerlemek istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence BTK Akademi gayet uygun olur çünkü 100 derslik videolarda bilmediğin kelimeler olabilir ve bu kafa karışıklığına neden olabilir? Ancak BTK Akademi daha anlaşılır ve rahat gelecektir.

Son düzenleyen: Moderatör:
C# öğreneceğim. Kurs olarak BTK Akademi mi iyi olur yoksa YouTube'dan bulduğum 100 derslik olan mı iyi olur? Kitap gibi bir şey öneriniz var mı? Tersine mühendislikte de ilerlemek istiyorum.
BTK akademi ve Udemy deki Murat Yücedağ hocamın dersleriyle gayet iyi öğrenirsiniz.

Öğrenme şekli herkes için farklı ama benim tavsiyem şu olur, temel programlama terimlerini ve OOP mantığını öğrendikten sonra Udemy'de ve YouTube'da sunulan proje serilerinden kendinize ait projeler ortaya koyun ve özgünleştirmeye çalışın.

Örnek veriyorum ASP.NET Core MVC ile bir projeye başladınız, eğitmen projeyi ilerletirken siz de kendinizce ilavelerde bulunun, başlangıçta bu yeni bir sayfa olabilir mesela, validasyon kontrolü olabilir veya mimariyi tamamen farklı kurgulayabilirsiniz.

Videolardaki aynı şeyleri yapmak bir sizi bir yere getirir ve orada bırakır, devamında siz ilavelerde bulunmalısınız, bu daha öğretici olacaktır.

Enes BAYRAM'ın eğitim serisini öneririm. Eğiticinin dediğine göre; YouTube'daki videolar C#'ın temeli niteliğini taşıyor, Udemy'deki videolar (Youtube'daki videolar da burada var) işin daha derinine iniyor.

Ben yalnızca YouTube'daki serisini izledim, Udemy'deki eğitim setini satın aldım ama henüz başlamadım. Gayet memnun kaldım, benim gibi sıfırdan başlayan birisiyseniz öneririm.

Enes Bayram'ın eğitim serisini öneririm. Eğiticinin dediğine göre; YouTube'daki videolar C#'ın temeli niteliğini taşıyor, Udemy'deki videolar (YouTube'daki videolar da burada var) işin daha derinine iniyor.

Ben yalnızca YouTube'daki serisini izledim, Udemy'deki eğitim setini satın aldım ama henüz başlamadım. Gayet memnun kaldım, benim gibi sıfırdan başlayan birisiyseniz öneririm.

Hocam bulduğum videoda Enes bayramındı sağ olun.

Ben kendim oradan buradan öğreniyorum öğreneceğim zaman. Tek kaynağa bağlı kalma. Kaynak yetersiz ise önce onu bitir sonra diğer kaynaklara geç. Yazılı kaynaklar videolu kaynaklardan daha iyi anlamanızı sağlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00