Milletin ekmeği ile oynama. Bunun vicdan azabı senin ömrün boyunca kovalar. Bir dahaki sefere daha dikkatli ol.
Hocam milletin ekmeği böyle işlerde kullanılacaksa o işi yapmasa daha iyi sanki, okula öğretmeye mi geliyorlar artistlik taslamaya mı?Milletin ekmeği ile oynama. Bunun vicdan azabı senin ömrün boyunca kovalar. Bir dahaki sefere daha dikkatli ol.
Hocam milletin ekmeği böyle işlerde kullanılacaksa o işi yapmasa daha iyi sanki, okula öğretmeye mi geliyorlar artistlik taslamaya mı?
Keşke diş gösterseydin. Kölesi değilsin alt tarafı kitabını istemişsin. Edebildiğin her yere şikayet et.Lisedeyim son dersteyiz hoca önceki önceki hafta gruplar oluşturmuş. Ben de kendini bu haftada herkes kendi grubunun yanına oturacak da ben de kendi grubumın yanına geçtim. Ondan sonra benim kendi masamda coğrafya kitabım kalmış. Arkadaşımdan coğrafya kitabını istedim bunu coğrafya hocası gördü, sinirlendi. Beni yanına çağırdı omuzunu sert bir şekilde ensemi sert şekilde sıkmaya başladı. Canım acıdı bir şey demedim seni bir yumruk da indiririm buraya dedi. Ben bu adamı şikayet etmek istiyorum. Ne yapabilirim, yardımcı olur musunuz?
Öğretmende bir ailenin kendisine emanet ettiği çocuğa şiddet uygulamasaymış, umarım kendi çocukları da aynısını yaşar.
@Kknksonur, ne olursa olsun sessiz kalmayın, hakkınızı savunun.
Ergen aklıyla düşünüyorsunuz.
Ergenler işi abartır ve haklı olmak için yalan söylerler. Şikayet etmeden önce müdüre/müdür yardımcısına/rehber öğretmene gidersin. Onlar da öğretmen ile konuşur.
Her gördüğümüz sorunu CİMER'e yazalım. Ne güzel iş.
Çocuğun ailesi pamuklarda mı yetiştiriyor acaba öğrencimizi?
Çocuğun ailesi pamuklarda mı yetiştiriyor acaba öğrencimizi?
Ergen aklıyla düşünüyorsunuz.
Ergenler işi abartır ve haklı olmak için yalan söylerler. Şikayet etmeden önce müdüre/müdür yardımcısına/rehber öğretmene gidersin. Onlar da öğretmen ile konuşur.
Her gördüğümüz sorunu CİMER'e yazalım. Ne güzel iş.
Hocam, eğer gerçekten doğruları anlattıysanız ve hiçbir şeyi eksiksiz aktardıysanız, bana göre çok haklısınız. Hocanızın hiçbir şekilde şiddete başvurmaması gerekir. Biz ortaokuldayken, arkadaşımız konuştuğu için ona masayı fırlatmıştı, sonra altındaki sırayı çekip onu yere düşürmüştü. Okul tarafından hiçbir işlem yapılmadı. CİMER'e şikayet etmekle en doğru olanı yapmışsınız. Ayrıca, MEB'e de şikayet edin bence.Haklı olabilirsiniz ama ben abarttığımı düşünmüyorum olan biten neyse bu kimsenin ekmeğindede gözüm yok herkes kendi işini her ne olursa olsun düzgün yaparsa karşlığını alır.
Hocam ergen olabilir bazı şeyleri bilemeyebilirim ama şu an dedikleriniz cahilliğini gösteriyor bence.
CİMER'e şikayette bulundum.
Haklı olabilirsiniz ama ben abarttığımı düşünmüyorum olan biten neyse bu kimsenin ekmeğindede gözüm yok herkes kendi işini her ne olursa olsun düzgün yaparsa karşlığını alır.
Hocam ergen olabilir bazı şeyleri bilemeyebilirim ama şu an dedikleriniz cahilliğini gösteriyor bence.
Ergen aklına sahip olan herkes haksız mıdır yani? Her ergen, haklı olmak için her şeyi abartır cümleside çok saçma bir cümledir. Günümüzdeki neredeyse tüm müdürlerin hiçbir işlem yapacağını sanmıyorum. Ayrıca, kanunlarda ve eğitimde her türlü şiddet suçtur ve yetkili makamlara bildirilmesi gerekir. Eğer arkadaş anlattığı gibi biri değilse, öğretmen ona tutanak tutarak engelleyebilir. Şiddete asla karışılmamalıdır. Öğretmen de öğretmenliğini bilmelidir. Ekmek parasını bu şekilde kazanıyorsa, sokaklarda çürümelidir.