Öğretmene WhatsApp üzerinde küfür edilirse disipline gidilir mi?

Hoca benim her şeyi dört dörtlük yaptığın halde 80 vermişti. WhatsApp'dan hattın kapandığında emin olduğum bir numaraya küfür ettim hocanın annesine. Hayatımdaki şans şu ki o yazdığım kişi o hocaymis. Sildim mesajı ama hoca gördü. Adımı sordu söylemedim. Özür diledim defalarca. Disipline gider miyim? Elim ayağım titriyor, uyuyamıyorum.
Okul disiplini olmaz. Ama hoca mahkemeye taşırsa işler hiç iyi gitmeyebilir. Okul disiplini sadece okuldaki davranışlar içindir. Normal hayattaki değil.
 
Merhaba, sonuç ne oldu?
kusura bakmayın hesaba girmeyi unuttum sonucu söylemeyi,o mesajı yazdıktan bir gün sonra ben okula korkudan gitmedim hoca hangi sınıfta olduğumu öğrenmiş sınıfa gelip ''bu kimin numarası'' demiş herkes ''bilmiyoruz neden soruyorsunuz'' demişler hocada ''doğum günü mesajı attı o yüzden soruyorum'' demiş sonra benden nefret eden kendisini çok sevdiğim bir fiziksel engelli olan ismail kardeşim ''bu a....'nın numarası'' dedi sonra beni aradı bende açtım sinirli bir ses tonuyla ''yarın gel seni mahkemeye ve disipline verecem'' dedi telefonu kapattı sonra benim yüzümden sınıf grubu ifşa oldu sınıftaki öğrenciler kendi aralarında kurdukları grupta hocaların değerlerine hakaret etmiş hoca bunları okuduktan sonra ekran görüntülerini bir öğrencinin telefonundan alıp kendine atmış o sırada bende delirdim napacam diye aradım babamı ''avukat lazım çok acil'' dedim ''ne yaptın lan'' dedi durumu anlattım ''ne halin varsa gör yok sana yardım'' dedi sonraki gün okula gittim sınıfa girdim herkes bana bakıyor benimle birlikte ahmet diye gerçekten çok sevdiğim bir arkadaşımda benimle birlikte yanmıştı hoca ikimizide sınıftan aldı koridorda ilerlerken hocadan helallik istedik bizi boş olan toplantı odasına götürdü biz baya özür diliyoruz affetmesi için en sonunda ''ben size naptımda bu muameleyi gördüm'' dedi(hoca sonuna kadar haklı hata bende) bir baktım hoca duygulandı ben zaten korkudan altıma edecem yanımdakide öyle 3 4 dakika nasihat ettikten sonra ''sınıftakilere sizi affetiğimi söylerseniz yada duyarsam sizi gerçekten mahkemeye veririm'' dedi ben ve ahmet baya teşekkür ettik sonra sınıfa gittik ''bizi disipline verecek'' diye 2 kolpa sıktık hala bizi mahkemeye verdiğini zannedenler var o hoca şuan nerde bilmiyorum ama çok kral hocaydı ben değerini anlamamışım o sene bende oda okuldan ayrıldık ben özele geçtim o ise bilinmiyorum ilerde birgün bu mesajı okursa asla bu yaptığı kral hareketi unutmayacam Emre Hocam.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı