Merhaba arkadaşlar. Meslek sınavının şube ortalaması 31 benim sınavdan aldığım not ise 100. Sözlüme 80-85 girmiş, sınavdan 30 alan adama 70 verip geçirecek. Ama benim sınav notumdan 12 puan düşük meslek dersi ortalamam olacak. Haksızlık değil mi bu? Sınıf öğretmeni ile konuştum, yapabileceğim bir şey var mı?
Merhaba arkadaşlar. Meslek sınavının şube ortalaması 31 benim sınavdan aldığım not ise 100. sözlüme 80-85 girmiş, sınavdan 30 alan adama 70 verip geçirecek. Ama benim sınav notumdan 12 puan düşük meslek dersi ortalamam olacak. Haksızlık değil mi bu? Sınıf öğretmeni ile konuştum, yapabileceğim bir şey var mı?
Merhaba arkadaşlar. Meslek sınavının şube ortalaması 31 benim sınavdan aldığım not ise 100. Sözlüme 80-85 girmiş, sınavdan 30 alan adama 70 verip geçirecek. Ama benim sınav notumdan 12 puan düşük meslek dersi ortalamam olacak. Haksızlık değil mi bu? Sınıf öğretmeni ile konuştum, yapabileceğim bir şey var mı?