Öğretmenin 100 sınav notuna 80-85 sözlü vermesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Müdüre git savcılığa vereceğim de. Okul yönetimi hiç böyle bir şeye bulaşmak istemeyecektir. Bir şey olmayacak olsa bile böyle süreçlerden nefret ediyorlar.

Hocam, derse girmese bile yine de saçma değil mi? Yüksek alması bile sözlü notunun yüksek olması için bir sebep zaten. Aynı vakayı yaşadım. Sınıf ortalamasının çok çok yükseğinde bir not aldım ve bana sınavımdan düşük not girdi, üstelik sınavlara giriyordum. Arkadaşlarım ise derse girmeyerek düşük not alarak yüksek sözlü girildi, saçmalık değil mi bu?
Evet hocam haklısınız. Bence sorun hocada. Bendede yüksek not almama rağmen düşük not vermişti.

Hocam ne yaptınız siz, ben o notları 1. sınıfta görmedim ya. Demek ki zeki insanlar da varmış. Biz patates gibi dinden 60 alıyoruz. Bu arada bence öğretmen manyak. Size 85 veren ölsün hocam. Helal olsun yani. Bence müdürle de konuşabilirsiniz. Veya diğer hocalarla. Çünkü cidden değişikmiş.

Edit: Vallahi önce konuyu okumamız gerekiyormuş. Buradan bunu anladık. Patates gibi kaldı mesajım burada. :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı