Öğretmenin 100 sınav notuna 80-85 sözlü vermesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Emeklerimle aldığım notun niye aşağısını kabul edeyim? Bana sınav notumdan 20 eksik sözlü notu vermiş. 30-40 alan adama 60-70 sözlü notu verip geçirecek haksızlık değil mi bu?
Haksızlık hocam. Hakkınız aramalısınız. Öncelikle öğretmene gidin. Öğretmen net bir cevap vermez ise müdüre danışabilirsiniz.

Ben de edebiyattan 96 almistim, hoca 95 girdi. 80 alana da 100 giriyordu.

Her seyin tamsa itiraz edebilirsin, haksizlik bu.

Uslubun kotuyse, sinirlenebiliyorsan kendin gitme. Ben bizim okuldan bir tane kizi gonderdim konussun diye. Ailenden biri de konusabilir.

Ben gitseydim buyuk ihtimalle puanim duserdi, baska biri gittigi icin su an 100.

Şikayet et ilgili yerlere.
Çok muhattap olmak istemiyorum, 1-2 kere ufak tartışmalarımız oldu.
Ondan yapmış insan müsvettesi öğretmen.Şikayet edin içinden geçin.

Hayır, sinirlenmem büyük ihtimalle akşam müdür yardımcısı ile konuşacağım bana yardımcı olacağını düşünüyorum, sözlümü düşük vermesi sebebiyle ortalamam 99'dan 97'ye düştü.
Şikayet et ilgili yerlere.

Ondan yapmış insan müsvettesi öğretmen.Şikayet edin içinden geçin.
Evet öyle yapacağım.

Sinif ortalamalari cok kotu, sen de bildigim gibi derslere cok calisiyorsun. Buyuk ihtimalle seni kollayacaktir. Bol sans!

Hocam derse girmemezlik yapıyorsanız öyle yapıyor olabilir hoca. Ama eğer giriyorsanız hoca size takmış olabilir.

Hocam, derse girmese bile yine de saçma değil mi? Yüksek alması bile sözlü notunun yüksek olması için bir sebep zaten. Aynı vakayı yaşadım. Sınıf ortalamasının çok çok yükseğinde bir not aldım ve bana sınavımdan düşük not girdi, üstelik sınavlara giriyordum. Arkadaşlarım ise derse girmeyerek düşük not alarak yüksek sözlü girildi, saçmalık değil mi bu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…