Öğretmenin bilerek yok yazması

• Konuyu başlatan 436077
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 27
  • Görüntüleme 6.446
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sakın sınıf defterinde karalama yapma haklı olduğun yerde haksız duruma düşersin, uzaklaştırmaya kadar yolu var.
Bunu ortaokuldan beri biliyordum. Ama daksil kullanmak karalama olmuyor. Öğretmenlerin birkaç kere sınıf defterinde kullandığını gördüm.

Hayır öğrenci kendi değiştirdi ve bizim dışımızda kimsenin haberi yok.
Öğrenci okuldan bile atılabilir. Devletin resmî belgesine bir vatandaşın karalama yapması ciddi bir suçtur. Benim de bir arkadaşım bu septen ötürü 5 gün uzaklaştırma almıştı.

Bunu ortaokuldan beri biliyordum. Ama daksil kullanmak karalama olmuyor. Öğretmenlerin birkaç kere sınıf defterinde kullandığını gördüm.
Öğretim görevlisi Yoklama Defterinde yanlış yaptığı bir durumda ya üzerine çizgi çeker ya da daksil ile üzerinden geçer. Fakat sizin bunu yapmanız bir suçtur.

Yok yere yazarsa gider ilçedeki milli eğitim müdürlüğüne şikayet edersiniz. Öğrencilere sorulup orada olduğun öğrenilir, gereken yapılır. Öyle gidip düzeltme sıvısı falan kullanamazsın.

Şu hayatta bir kere de haklıyım haklıyım diye gezen birinin gerçekten haklı olduğunu görsem keşke.

Adam haklı zaten düzeltme de yapmamış.

Tamam ama bu dediğin idare ve hocalar için geçerli öğrencilerin yapması suç daksil bile kullansan senin yaptığın anlaşılırsa başına iş açarsın.

İş işten geçmiş, artık yapacak bir şey yok. Ama tekrar bu durumla karşılaşırsam ne yapacağımı biliyorum. İnsanca cevap yazanlara teşekkür ederim. Konu kilitlenebilir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı