Öğretmenler canlı derste katılım notu vermiyorlar

Arkadaşlar çoğu kişi ben de vermezdim vs. demiş ben de bu arkadaşa tamamen katılıyorum diyemem ama size de katılmadığım bir nokta var. Bence yani ben bir eğitmen olsaydım şöyle düşünürdüm herhalde. Derdim ki zaten öğrencilerin canı burnunda ve derslerden de iyice soğudular dolayısıyla zorla onlara bir şey sevdiremem ve not mantığını bir kenara bırakıp öğrencileri nasıl derste tutabilirim bunun hesabını yapardım yani öğrenciye sıfır verdiğin zaman iyice hevesi kırılıyor. Ayrıca anlayamadığım bir diğer nokta da beden ve müzik hocalarının(bilmiyorum sizde de öyle mi ama) okulda sınıfa girip boş bırakması veya dışarıda serbest bırakmasına karşın şimdi uzaktan eğitimde bir sürü ödeve boğuyorlar ve bu da şahsen beni eğitimden soğutuyor çünkü onlar da notla tehdit ediyorlar ve bu çok sinir bozucu oluyor. Neyse yani diyeceğim o ki eğitmenler önümüzdeki taşları temizlemek bir yana önümüze taş yığmaya devam ediyorlar. Benden bu kadar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı