Öğretmenlerin bile aşı karşıtı olması

Sen gidip önüne her geleni öğretmen yaparsan olacağı o. Öğretmen konuşmayı çok iyi biliyorlar. Yok üniversite sınavında en iyisini yapacaksınız falan. Sen yapamamış öğretmen olmuşsun gelip bize laf yapıyorsun. İşini iyi yapan öğretmenlere lafımız yok ama TR'de bomboş öğretmenlerin olduğu da bir gerçek.

Doğal seçilim her zaman kazanmıştır. :)
 
Az önce son derste idik ve hocaların konuşurken aşı yaptıran birinden bahsettiklerine kulak misafiri oldum. Üstelik öğrencileri duyabileceği şekilde konuşuyorlardı. Kendilerinin aşı olmadıklarını ve olmayacaklarını söylediler. Peki bu durumda öğretmenlerin bile aşı karşıtı olması ne kadar doğru?
Doğal seçilim diye birşey var onların kararı.

Atsınlar maskeleride kim kime dum duma yaşasınlar ölen ölür kalan kalır.

Pcr testide yaptırmasınlar ne de olsa gerçek değil tüm bunlar "plandemi" sonuçta değil mi ?
 
Kendiniz aşı oldunuz diye aşı olmayanlara at gözlüğüyle bakmanıza gerek yok ben su çiçeği aşısı da oldum tetanos aşısı da oldum aşı karşıtı da değilim sadece dayatmalara ve bunun zorbalığına karşıyım aşı olmayanların eğitim ve seyahat hakkı engellenemez ki yasal bir dayanağı da yoktur DSÖ kendi söyledi bu virüs aşılarla bitmeyecek sürekli varyantlar çıkıyor diye haklılar da varyant çıktıkça güncel aşıların hiçbir özelliği kalmıyor zaten nasıl oluyorsa önceden virüsler mutasyon geçirdikçe etkisi azalırdı bunda sürekli daha öldürücü ,sürekli yeni doz aşılar ve buna uygulatmada baskı kuruluyor keşke düşündüğünüz kadar iyimser bir durum olsa bunları tartışmazdık bile...
 
Aşı karşıtı değilim ama birisinin aşı olmak istememesine de karışılmamalı diye düşünüyorum, sonuç olarak herkes özgür.
Başkalarının yaşamlarını tehdit ederken hala özgürlükten bahsedebiliyorsunuz...
 

Geri
Yukarı