R Ramazan1250 Femtopat Katılım 19 Nisan 2021 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2021 #11 Araştırdım bademcik taşıymış anneme sordum bir şey olmaz bende de oluyordu dedi ama güzel hissettiriyor çıkınca sanki boğazım temisleniyor.
Araştırdım bademcik taşıymış anneme sordum bir şey olmaz bende de oluyordu dedi ama güzel hissettiriyor çıkınca sanki boğazım temisleniyor.
ValveAdalet Centipat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 1.423 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2021 #12 Ramazan1250 dedi: Araştırdım bademcik taşıymış anneme sordum bir şey olmaz bende de oluyordu dedi ama güzel hissettiriyor çıkınca sanki boğazım temisleniyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bence doktora gidin ağzınızı temizlesin.
Ramazan1250 dedi: Araştırdım bademcik taşıymış anneme sordum bir şey olmaz bende de oluyordu dedi ama güzel hissettiriyor çıkınca sanki boğazım temisleniyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bence doktora gidin ağzınızı temizlesin.
Morpheus44 Centipat Katılım 18 Haziran 2021 Mesajlar 24 19 Haziran 2021 #13 O bendede olmuştu kanlı gibi birşey ortaokuldaydım girip olmuştüm bi öksürdüm azıma bi yumuşak şey geldi ısırdım kan tadı gelıyordü peçeteye alıp çöpe attım.
O bendede olmuştu kanlı gibi birşey ortaokuldaydım girip olmuştüm bi öksürdüm azıma bi yumuşak şey geldi ısırdım kan tadı gelıyordü peçeteye alıp çöpe attım.