Öksüz ve yetim birisi açık liseye geçebilir mi?

heyhey3424

Femtopat
Daha fazla  
Açık liseye geçmek istiyorum. 10. sınıfım babamı 2016'da, annemi 2022'de kaybettim. Geçmek istiyorum fakat okuduğuma göre anne veya baba öldükten 6 ay icinde geçilebiliyor diye biliyorum. Gene de geçebilir miyim? Kendimi okul ortamında gergin hissediyorum iyi olmuyorum.

Açık liseye geçmek istiyorum. 10. sınıfım babamı 2016'da, annemi 2022'de kaybettim. Geçmek istiyorum fakat okuduğuma göre anne veya baba öldükten 6 ay icinde geçilebiliyor diye biliyorum. Gene de geçebilir miyim? Kendimi okul ortamında gergin hissediyorum iyi olmuyorum.

Öncelikle Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun evet geçebilirsin.

Öncelikle geçmiş olsun geçebilirsin ama geçme eğer çok rahatsızsan bir psikiyatriste danışabilirsin geçme pişman olursun.

Güzel kardeşim açık liseye geçmek seni daha çok yalnızlaştıracak. Senin arkadaşlara dostlara ihtiyacın var ve ileride de olacak. Şu an sevmiyor olabilirsin sınıftakileri ama zamanla çoğu arkadaşın dostun olacak. Açık lise bir çözüm değil sorundan kaçmaktır ve sana çok fazla zararı olacak. Eğer maddi durumlardan ötürü işe girmek için sormuyorsan kesinlikle açık liseye geçme hatta sana tavsiyem eğer derslerin çok iyi değilse meslek liselerine geçiş yapabiliyorsan meslek lisesine geçip meslek öğrenmen çünkü meslek lisesinden mezun olur olmaz çok kolay iş bulabilirsin ciddi bir açık var piyasada.

Kesinlikle ama kesinlikle açık liseye geçmek gibi bir hata yapma sana abi tavsiyesi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı