Bence hayır. Ben oyunu tam olarak %86 bitirdim (hikaye bitti) ve yan görevleri hep yaptım. 70 saat sürdü.@FehmiDogru.js hocam yoksa matematiksel hata mı yaptım?
Bence hayır. Ben oyunu tam olarak %86 bitirdim (hikaye bitti) ve yan görevleri hep yaptım. 70 saat sürdü.
Şimdi kontrol ettim Rockstar ana sayfasından ve yanlış yazmışım oranı: %82 bitirmişim. Oyunu oynarken hep hızlı seyahat kullandım. Bir yerden bir yere giderken hep sinematik kamera açtım kendisi gitti (görevdeyken de yaptım). İlk saatler hariç oynarken hiç saldırı yemedim açık dünyada. (ileriki saatlerde uğraşmamak için kaçtım) Görevlerde pek takıldığım olmadı (1-2 görevde 8-10 kez takıldığım oldu bunlar hariç). Hızlı mı oynadım bilmiyorum ama genel olarak bu şekilde bitirdim. 2 hafta oldu zaten bitireli.Bilmiyorum ben ilk oynayışımda oyunda yan görev yapmamıştım 65 saat olmuştu. Siz hızlı oynamış olabilirsiniz 70 saat %86 çok zor geliyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.