Öldükten Sonra Ne Var?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
18+, neyse her türlu konum kapanacak boşa çırpınmayalîm @acv
 
İfadeler: acv
Harbiden, "yeni tomurcuklanmaya başlamış" ne anlama geliyor?
Bebeğini emzirmesi (beslemesi) için kullanacağı organlarının "yeni yeni" belirginleşmeye başladığı anlamına geliyor. Yaş olarak bakacaksak 11-12 gibi. Holy pedofili! Gerçekten böyle isteyenler burada var mı bilmiyorum da bana Steam'den ulaşsınlar, ağız tadıyla doya doya küfredeyim.
 
Evet , namaz evvelden beri var . Fakat evvelkilerin şartları bizimkinden daha ağırdı . Mirac hadisesi genel olarak bilinir .
“Ben namazı nasıl kılıyorsam siz de öyle kılın.” (Buhârî, Ezân, 18, Edeb, 27, Ahâd, 1)
Hadis-i Şerifi bir misaldir .
Ayet-i Kerime ile desteklemek istersek :
“De ki, Allah’ı seviyorsanız bana uyun ki, Allah da sizi sevsin ve günahlarınızı bağışlasın. Allah çok bağışlayan ve esirgeyendir.” (Âl-i İmran, 3/31)
Peygamberimizin işlediği işler , söylediği sözler , onayladığı hareketler bize ulaşmasa şüphesiz ona uymamız daha zor olurdu.
Hadis-i Şerifler Peygamber Efendimiz'in söylediği sözler onayladığı davranışlardır denirken bunun var olmadığını söylenmesi tuhafıma gidiyor .
Bu mevzu hem ana konuyu saptırır , hem de ne ben sizi ne siz beni ikna edebiliriz . Belki de burada yazılanlar yüzünden inanan kimselerin itikadı zarar görür .
Ben burada noktalıyorum İnsan gibi cevap verdiğiniz için teşekkürler . Sizin gibi insanlarla böyle farklı fikirleri saatlerce müzakere etmek isterdim ama dediğim gibi uzatmanın da pek bir manası yok . Dediğiniz gibi isteyen istediğine inanabiliyor .
 
Son düzenleme:
İnancıma gör ahiret hayatı ama benim asıl merak ettiğim oldu da cennete gidersem o sonsuz hayat o kavram sonsuzluk insan doğasına aykırı gibi geliyor en çok da bu bana koyuyor?
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…