- Makaleler
- 1
2 Saat içerisinde kapanacak yeni bir topic açmaya değer bir konu. Harbiden, "yeni tomurcuklanmaya başlamış" ne anlama geliyor?Pedofili orada da var desene...![]()
2 Saat içerisinde kapanacak yeni bir topic açmaya değer bir konu. Harbiden, "yeni tomurcuklanmaya başlamış" ne anlama geliyor?Pedofili orada da var desene...![]()
Bebeğini emzirmesi (beslemesi) için kullanacağı organlarının "yeni yeni" belirginleşmeye başladığı anlamına geliyor. Yaş olarak bakacaksak 11-12 gibi. Holy pedofili! Gerçekten böyle isteyenler burada var mı bilmiyorum da bana Steam'den ulaşsınlar, ağız tadıyla doya doya küfredeyim.Harbiden, "yeni tomurcuklanmaya başlamış" ne anlama geliyor?
Abov, skandalBebeğini emzirmesi (beslemesi) için kullanacağı organlarının "yeni yeni" belirginleşmeye başladığı anlamına geliyor. Yaş olarak bakacaksak 11-12 gibi. Holy pedofili!
Evet , namaz evvelden beri var . Fakat evvelkilerin şartları bizimkinden daha ağırdı . Mirac hadisesi genel olarak bilinir .Namaz peygamberimize özel bir şey değil ki? Kim bilir kaç yıldır var olan bir ibadet biçimi. Hadis diye bir şey yok, buna emin olabilirsin. Peygamberimiz gelecekte yanlışlıklara sebep olabileceği için özellikle sözlerinin yazılmasını yasaklamış. Ama günümüzde herkes işine nasıl geliyorsa ona uygun bir şekilde hadis uyduruyor. Bizi aldatan bizden değildir lafı gerçek olabilir, Kuran'a uyuyor. Köpek giren eve melek girmez lafı gerçek olamaz, Kuran'a uymuyor. Hem zaten melek gelemiyorsa günahlarım da kaydedilemiyordur zira kiramen katibin melekleri de gelemez. Günah işleme metodu keşfetmiş oldum. Böyle bir şey mümkün olmadığı için de laf gerçek değildir. Kim neden uydurdu bilinmez ama peygamberimiz söylemediği kesindir.
Peygamerin söylediği kesin bir şey varsa o da Kuran dışında bir şey söylemediğidir. Kuran dışı şeyler söylese onu oracıkta öldürürdük gibi bir ayet vardı.
Allah neden köprüye ihtiyaç duysun ki? Veya sabredemiyor mu ki daha mezardayken üstümüze çullansın "melek"ler? Hem neden melekler gelip kafamı eziyor, zebaniler gelip direkt işlemlere başlasın? Bunları düşünerek inanmamayı seçiyorum, isteyen yine de inanabilir.
Sırat köprüsü yok, Erdoğan oraya da el atmış. Paralı yol var 4 şeritli. Ama hepsi gidiş yönünde.Siz hiç oldükten sonra ne olacak diye düşündünuz mü, ben düşündüm...
Sırat köprüsü mü, başka bir şey mi, yoksa hiçbir şey mi?
Siyaset karışmadı. Şaka yapıyor, basitSiyaset de karıştı. @gregor cemsa
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.