Teori değil hipotez diyelim ona. Ayrıca tartışıyoruz sadece biliyorum kanıtınızın olmadığını, sadece fikrinizi merak ettim.Bir teori öne sürdüm gerçek olup olmadığı ile ilgili bir kanıtım yok.
Teori değil hipotez diyelim ona. Ayrıca tartışıyoruz sadece biliyorum kanıtınızın olmadığını, sadece fikrinizi merak ettim.Bir teori öne sürdüm gerçek olup olmadığı ile ilgili bir kanıtım yok.
Bunun bir adı bile var ama uğraşmadım bulmak için reenkarnasyon olabilir.Benim teorim her öldüğümüzde hafızamız sıfırlanmış bir şekilde yeniden doğduğumuz yönünde.Eğer bu doğru ise daha öncede ölmüşüz demektir.
Dostum inandığın dinde ilk insanlığın en gerisine gittiğimizde (soy ağacından en tepeye çıktığımızda tarih olarak) 7000 yıl çıkıyor maksimum. Dünya milyonlarca yıldır varsa ilk insan neden 7000 yıl önce ortaya çıktığını iddia ediyor dinin?Elhamdulillah müslümanım hocam.
Peki şunu düşündün mü, ya insanlar ölmekten korktuğundan ve sevdiklerini bir daha göremeyeceğinden dolayı cennet/cehennemi uydurmuş olabilme ihtimali?
Dostum inandığın dinde ilk insanlığın en gerisine gittiğimizde (soy ağacından en tepeye çıktığımızda tarih olarak) 7000 yıl çıkıyor maksimum. Dünya milyonlarca yıldır varsa ilk insan neden 7000 yıl önce ortaya çıktığını iddia ediyor dinin?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.