Ölmeden önce oynanması gereken oyunlar

PC de God of War?
umarım o da gelir PC ye
Sonradan fark edip düzenlemiştim. Yazıyı okumadan yazdım.

Belki halletti o işleri oyun oynayacak? Oyunun ne günahı olduğunu da anlayamadım ayrıca, yürüyen bir komedisiniz.
 
Kastettiğini anladım zaten. Ben ona rağmen bir uyarıda bulunma ihtiyacı duydum. Ne zaman biteceğini bilmediğimiz bir süre her an tükeniyor ve telafisi mümkün değil, geri sarma imkanımız yok. Anlatmak istediğim aşağı yukarı bu, lakin insanlar bunu düşünmektense dalga geçmeyi tercih ediyorlar. Açıkçası ayıp ediyorlar.
Uyarma o zaman arkadaşım, mehdi misin sen? Yazıda kastedilen şeyin o olmadığını hepimiz biliyoruz. Vaktini böyle geçirmek isteyen böyle geçirir, bazı insan için de kaliteli vakit budur. Herkes biliyor ömrünün tükenip gideceğini. Yatıp kalkıp hayır mı yapalım? Sürekli bir şeyler mi öğrenelim? Kendimize ne zaman vakit ayıracağız?
 
Kasteddiğini anladım zaten. Ben ona rağmen bir uyarıda bulunma ihtiyacı duydum. Ne zaman biteceğini bilmediğimiz bir süre her an tükeniyor ve telafisi mümkün değil, geri sarma imkanımız yok. Anlatmak istediğim aşağı yukarı bu, lakin insanlar bunu düşünmektense dalga geçmeyi tercih ediyorlar. Açıkçası ayip ediyorlar.

Konunun başlığı "ölmeden önce oynanması gereken oyunlar". Eğer ölmeden önce oyun oynamak yerine yapılması gereken başka şeyler olsaydı haklı olurdun. Fakat tek derdimiz oyun tavsiyesi vermek ve almak. Sağ ol yarattığın farkındalık için.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı