Ölü piksel çıkan ASUS TUF A15 iade edilmeli mi?

messinho

Centipat
Daha fazla  
Aldığım ASUS TUF laptopta ölü piksel çıktı arkadaşlar. Öncelikle aşırı moralim bozuldu bu kadar dert etmeye gerek var mı? Babam bozuk ürün yollamasinlar iade edelim dedi. İade talebi oluşturdu. Doğru olanı mı yapıyoruz?

Aldığım ASUS TUF laptopta ölü piksel çıktı arkadaşlar. Öncelikle aşırı moralim bozuldu bu kadar dert etmeye gerek var mı? Babam bozuk ürün yollamasinlar iade edelim dedi. İade talebi oluşturdu. Doğru olanı mı yapıyoruz?
Evet.

Hocam çok doğru ayıplı üründür eğer iade almazlarsa THH'ye başvurun.

Hocam ayıplı mal satmak suçtur tüketici hakem heyetine bildirmelisiniz iade almazlarsa.

Hocam kesinlikle haklısınız. Ama bu ürün onların elinede kapalı kutu geliyor nereden bilecekler ki? Tabii piksel sorununun talebini oluşturunca kabul etmezlerse o zaman dediğinizi yapmak görev oluyor.

Arkadaşlar ölü piksel değilmiş sıkışmış pikselmiş. Javascreen yöntemini uyguladım işe yaramadı. Hafifçe masaj yaptım ekrana cırt yeşil piksel kırmızı oldu devam edeyim dedim mavi oldu devam ettim açıldı mavi rengi. Biraz daha yaptım soluk kırmızı oldu. Test ettiğimde sadece siyahta çok zorlarsam belli oluyor. Yapay zeka yavaş yavaş düzeleceğini söylüyor. Bende iade talebini iptal ettim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı