TUF Gaming A15 FA507RM iade edilmeli mi?

Bence iade etme bende 2020 ASUS TUF almıştım R5 4600H GTX 1650 8 GB modeliydi ısınıyor fakat öyle abartılacak kadar değil 93 derecelerdeydi Max şu an Lenovo idepad Gaming 3 kullanıyorum bu cihazda o civarlarda ısınıyor Acer Nitro önermem şahsen servisi gördüğüm en iğrenç servis ASUS kalitesi bam başka hepsi şahsi fikrimdir.

Bence iade etme bende 2020 ASUS TUF almıştım R5 4600H GTX 1650 8 GB modeliydi ısınıyor fakat öyle abartılacak kadar değil 93 derecelerdeydi Max şu an Lenovo idepad Gaming 3 kullanıyorum bu cihazda o civarlarda ısınıyor Acer Nitro önermem şahsen servisi gördüğüm en iğrenç servis ASUS kalitesi bam başka hepsi şahsi fikrimdir.

Hocam şahsi fikrin fakat sen aldığın cihazı övmüşsün daha performanslı daha ucuz bir cihaz varken ASUS kalitesi diyorsun Acer kalitesiz marka mı? Servis konusunda da ben bir sıkıntı yaşamadım.

ASUS'un Türkiye'de ki serviside berbat bu arada, SMS infocomm iyi değil. Acer'inde pek iyi denemez orası ayrı.

Çok iyi değil ben bir şey demiyorum fakat 23 bine kadar düşen fiyatla 140W 3060 MUX Switch cihaz var.
ASUS diye de 30k ödenmez ki Acer bence ASUS'tan çok daha iyi laptop üretiyor tanıdıklarım Acer kullanıyor 12 yıldır hiçbir şeyi yok.

Bende aldım asusu arkadaş ne çok sıkıntısı olan varmıs ama sunu biliyorum internetten pc almak şans işi geçen hafta ışık sızması çıktı diye iade ettim. Şimdi gelecek olanda ne olacak acaba ayrıca ısınmayan laptop diye bir şey yoktur. İnce ayarını yaparsan optimize edersin

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı