Ölü piksel, ghosting sorunu olmayan monitor önerisi

Bütçe
6.500 Türk Lirası

chavorif

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar eski monitörüm (game booster) panel arızası nedeniyle bozuldu. Ve ghosting, ölü piksel vardı. Tamir ettirecektim ama bir bilgisayarcı onu tamir ettirsen bile sıfır monitor parası tutar, git yeni monitor al dedi. Ve bende Max 6.500'e kadar monitor alacağım ve ne alacağım konusunda kararsızım. Bazı monitorler seçtim ama hepsinde ne kadar çok seven varsa sorun yaşamayan varsa bir o kadar da kötü yorumlar var. Sizin önerebileceğiniz bir monitor var mı? Gerçekten yardıma ihtiyacım var seçmek çok zor.

Arkadaşlar eski monitörüm (game booster) panel arızası nedeniyle bozuldu. Ve ghosting, ölü piksel vardı. Tamir ettirecektim ama bir bilgisayarcı onu tamir ettirsen bile sıfır monitor parası tutar, git yeni monitor al dedi. Ve bende Max 6.500'e kadar monitor alacağım ve ne alacağım konusunda kararsızım. Bazı monitorler seçtim ama hepsinde ne kadar çok seven varsa sorun yaşamayan varsa bir o kadar da kötü yorumlar var. Sizin önerebileceğiniz bir monitor var mı? Gerçekten yardıma ihtiyacım var seçmek çok zor.

Ölü piksel ve ghosting sorunu olmayan monitör diye bir şey yoktur hocam şans meselesi biraz da @bluerr

hocam monitörde ghosting ve ölü piksel olmaması beyaz eşyadaki şans işi gibi

Satışa açılmasını bekleyebilirsin. Arada açılıyor tekrar bitiyor.

N11 değil de Trendyol'dan almanı öneririm. Bende kullanıyorum.

Ölü piksel ve ghosting sorunu olmayan monitör diye bir şey yoktur hocam şans meselesi biraz da @bluerr

Hocam monitörde ghosting ve ölü piksel olmaması beyaz eşyadaki şans işi gibi.

Ghosting şans işi değil. Aynı marka ve model kodlu monitörlerde aynı derecede ghosting olur. Kullanılan panel ve OverDrive ayarlaması hepsinde birebir aynı çünkü. Gözle görülür derecede ghosting yapmayacak monitör alırsan sorun olmaz.

Bütçe biraz artarsa öneririm. Ölü piksel gelme şansı biraz yüksek ama iade ile uğraşırım dersen ve sorunsuz denk getirsen gayet güzel monitör. Fiyat açısından rakiplerinen çok daha uygun.

Bütçe biraz artarsa öneririm. Ölü piksel gelme şansı biraz yüksek ama iade ile uğraşırım dersen ve sorunsuz denk getirsen gayet güzel monitör. Fiyat açısından rakiplerinen çok daha uygun.

Max 6500.

Hocam biraz şansa bakıyor çünkü çok kaliteli markalarda bile ghosting ve ölü piksel olabiliyor ama size tavsiyem olarak kendimde gündelik hayatta kullanmış olduğum Lenovo Legion R25F-30 önerebilirim alsanız pişman olmazsınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı