Ölü piksel kaynaklı Vatan'a televizyon iade edebilen var mı?

Eğer Vatan mağazasından alırsan satın alımın hemen ardından test yapıyorlar ve emin olup alıyorsun. İnternetten alınanlarda maalesef her markanın kendi politikası farklı ölü piksel konusunda. Kimisi en az 4 ölü piksel olmalı, birbirlerine şu kadar yakında olmalı falan filan. Ben tasarımcıyım. 1 ölü piksele bile tahammülüm olmuyor. O nedenle denemeden alma riskine bir kere girdim ve değişim yaptı satıcı ama her zaman böyle olmuyor işte. Mağazadan gidip alman bu nedenle çok daha sağlıklı.

Vatan mağazasından laptop almıştım. 2 adet ölü piksel çıkmıştı ve ürünü iade alıp, hediye çeki vermişlerdi.

Çok belirgin miydi uzaktan bakınca anlaşılmaz çünkü ölü pikseller.
Benden de Sony servis fotoğraf istedi anca yakına girince görünüyor bu melet bir de uzaktan istediler ne alakaysa sıkıntı yaratmazlar umarım Net'den aldım.
Toplam da 6 adet 2 tane Yan yana farklı bir bölge de biraz mesafeli çarpraz 2 tane Yan yana.
Ve gene farklı bir bölgede en üst taraf da biraz çarpraz mesafeli 2 ölü piksel daha var.

Çok belirgin miydi uzaktan bakınca anlaşılmaz çünkü ölü pikseller.
Benden de Sony servis fotoğraf istedi anca yakına girince görünüyor bu melet bir de uzaktan istediler ne alakaysa sıkıntı yaratmazlar umarım Net'den aldım.
Toplam da 6 adet 2 tane Yan yana farklı bir bölge de biraz mesafeli çarpraz 2 tane Yan yana.
Ve gene farklı bir bölgede en üst taraf da biraz çarpraz mesafeli 2 ölü piksel daha var.
Hocam ölü pikselin belirgini olmaz zaten öyle. Bende ikisi de farklı yerlerdeydi, neredeyse gözükmüyorlardı. Ama geri iade aldılar sorun olacağını sanmıyorum.

Eğer internetten aldıysanız koşulsuz, şartsız geri iade hakkınız var diye biliyorum. Sadece iade ederken kusurlu ürün diye iadeye gönderirseniz incelemeye alıp geri gönderebilirler. Ürünü beğenmedim şeklinde iade ederseniz iade alıyorlar. Yani 2022'de böyleydi durum nedir bilemiyorum şimdi.

Hocam ölü pikselin belirgini olmaz zaten öyle. Bende ikisi de farklı yerlerdeydi, neredeyse gözükmüyorlardı. Ama iade aldılar sorun olacağını sanmıyorum.

Eğer internetten aldıysanız koşulsuz, şartsız iade hakkınız var diye biliyorum. Sadece iade ederken kusurlu ürün diye iadeye gönderirseniz incelemeye alıp geri gönderebilirler. Ürünü beğenmedim şeklinde iade ederseniz iade alıyorlar. Yani 2022'de böyleydi durum nedir bilemiyorum şimdi.

İnternetten aldım normalde keyfime göre bile iade etme hakkım var.
Ama vatan böyle almayacaklarını sorun olması halinde alacaklarını söylediler hakem heyetiyle ugraştırmasınlar diye ölü pikseli öne sürdüm bende bakalım ne olacak.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı