nasiptevarsa Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 377 Çözümler 1 22 Nisan 2021 #1 Merhaba bir sorum olacak bu atacağım fotodaki nokta ölü piksel mi yoksa sıkışmış mı? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Nisan 2021
4 444553 Hectopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 1.714 Makaleler 3 Çözümler 5 23 Nisan 2021 #11 blavlmao dedi: Tam olarak gözükmüyor, biraz yandan bakmak lazım. Ancak şansınızı denemek istiyorsanız 1 saatliğine bu videoyu çalıştırın, geçmezse ölüdür. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et (Epilepsisi olan da olmayan da izlemesin olmayanı da epilepsi yapar öyle bir şey) Genişletmek için tıkla... Neymiş diye bir izliyim dedimde gözlerim... Artı 0 Eksi
blavlmao dedi: Tam olarak gözükmüyor, biraz yandan bakmak lazım. Ancak şansınızı denemek istiyorsanız 1 saatliğine bu videoyu çalıştırın, geçmezse ölüdür. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et (Epilepsisi olan da olmayan da izlemesin olmayanı da epilepsi yapar öyle bir şey) Genişletmek için tıkla... Neymiş diye bir izliyim dedimde gözlerim...
blavlmao Hectopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 2.741 Makaleler 1 Çözümler 23 Yer 36 23 Nisan 2021 #12 444553 dedi: Neymiş diye bir izliyim dedimde gözlerim... Genişletmek için tıkla... Dedim ama, epilepsisi olmayanı da epilepsi yapar diye. Artı 0 Eksi
444553 dedi: Neymiş diye bir izliyim dedimde gözlerim... Genişletmek için tıkla... Dedim ama, epilepsisi olmayanı da epilepsi yapar diye.
4 444553 Hectopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 1.714 Makaleler 3 Çözümler 5 23 Nisan 2021 #13 blavlmao dedi: Dedim ama, epilepsisi olmayanı da epilepsi yapar diye. Genişletmek için tıkla... Altta yazanı görmemişim. Artı 0 Eksi
blavlmao dedi: Dedim ama, epilepsisi olmayanı da epilepsi yapar diye. Genişletmek için tıkla... Altta yazanı görmemişim.
körbiginar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9.728 Makaleler 14 Çözümler 64 Yer Dreamland Daha fazla Cinsiyet Diğer 23 Nisan 2021 #14 Hiç böyle görmemiştim. Sanki farklı bir font ile yazılmış X e benziyor. @blavlmao hocamın attığı sıkışmış piksel düzeltmeyi uygulayın. Olmazsa garantiden başka sonuç yok gibi. Artı 0 Eksi
Hiç böyle görmemiştim. Sanki farklı bir font ile yazılmış X e benziyor. @blavlmao hocamın attığı sıkışmış piksel düzeltmeyi uygulayın. Olmazsa garantiden başka sonuç yok gibi.
KS KS nasiptevarsa Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 377 Çözümler 1 23 Nisan 2021 #15 Hep kırmızı olarak gözüküyor. Renk değişimi yok Abuzetin dedi: Ölü piksel gibi. Garantiye göndermenizde fayda var hangi monitör? Genişletmek için tıkla... Laptop Artı 0 Eksi
Hep kırmızı olarak gözüküyor. Renk değişimi yok Abuzetin dedi: Ölü piksel gibi. Garantiye göndermenizde fayda var hangi monitör? Genişletmek için tıkla... Laptop
talatkati Picopat Katılım 18 Nisan 2021 Mesajlar 338 Makaleler 4 Çözümler 1 23 Nisan 2021 #16 Biraz ovun elinizle. Çalışmazsa ölü pikseldir. Artı 0 Eksi
Hero 0.1 Decapat Katılım 12 Temmuz 2019 Mesajlar 443 Çözümler 2 Yer de_dust2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek e-spor 23 Nisan 2021 #17 blavlmao dedi: Tam olarak gözükmüyor, biraz yandan bakmak lazım. Ancak şansınızı denemek istiyorsanız 1 saatliğine bu videoyu çalıştırın, geçmezse ölüdür. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et (Epilepsisi olan da olmayan da izlemesin olmayanı da epilepsi yapar öyle bir şey) Genişletmek için tıkla... Kör oldum . Birde monitöründeki büyük ihtimal ölü piksel. Artı 0 Eksi
blavlmao dedi: Tam olarak gözükmüyor, biraz yandan bakmak lazım. Ancak şansınızı denemek istiyorsanız 1 saatliğine bu videoyu çalıştırın, geçmezse ölüdür. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et (Epilepsisi olan da olmayan da izlemesin olmayanı da epilepsi yapar öyle bir şey) Genişletmek için tıkla... Kör oldum . Birde monitöründeki büyük ihtimal ölü piksel.
Seandear Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2019 Mesajlar 1.136 Çözümler 3 23 Nisan 2021 #18 Bende ölü pixel vardı. Aradan bir gün geçti kayboldu. Artı 0 Eksi
KS KS nasiptevarsa Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 377 Çözümler 1 23 Nisan 2021 #19 daha net bir görüntü Artı 0 Eksi
blavlmao Hectopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 2.741 Makaleler 1 Çözümler 23 Yer 36 23 Nisan 2021 #20 nasiptevarsa dedi: Eki Görüntüle 988426 daha net bir görüntü Genişletmek için tıkla... Ölü piksellerde, pikselin tümü ışığı keser, bunda öyle bir şey yok gibi, tam da anlamadım. Attığım testi 1 saat çalıştırın. Artı 0 Eksi
nasiptevarsa dedi: Eki Görüntüle 988426 daha net bir görüntü Genişletmek için tıkla... Ölü piksellerde, pikselin tümü ışığı keser, bunda öyle bir şey yok gibi, tam da anlamadım. Attığım testi 1 saat çalıştırın.