Ölü piksel olan laptopa ne yapılmalı?

Hocam ölü piksel kolay kolay çoğalmaz fakat olmayacağı anlamına gelmiyor sırf oldu bir daha olmaz demekte doğru değil iade edebilirsiniz veya değişimini isteyin.

Değişim yaparlar. Aynı sorun yüzünden 2 kere İtopya'dan monitör değişimi talep ettim. Siz de bir sorun.

Riske değmez , değişim.

Hocam ölü piksel kolay kolay çoğalmaz fakat olmayacağı anlamına gelmiyor sırf oldu bir daha olmaz demekte doğru değil iade edebilirsiniz veya değişimini isteyin.

Değişim yaparlar. Aynı sorun yüzünden 2 kere İtopya'dan monitör değişimi talep ettim. Siz de bir sorun.

Riske değmez , değişim.
Teşekkürler. Değişim talep edeyim o halde. Değişim yapılmazsa iadede yeni bilgisayar almam mümkün değil.
Ölü bir pixeli olan laptop ikinci elde ne kadar değer kaybeder biliyor musunuz? 2-3 yıl sonra satmam gerekse mesela.

Pazarama üzerinden almıştım. Müşteri hizmetlerini arayıp durumu bildirdim. "Kutulu ve Bandrollü ürün olduğu için iade ve değişim için yetkili servisten rapor almanız lazım" dediler. Cayma hakkı için de aynısını söylediler servisin inceleyip onay vermesi gerekiyor şeklinde.

Son düzenleme:

İade olursa kötü paranız gelene kadar fiyatı 3E katlanır.

Bende de aynı cihaz ve aynı şekilde sıkışmış pixel var.

@Mfa ne yapacaksınız karar verebildiniz mi?

Son düzenleme:
Verin servise gitsin kronik bu aynısı bende oldu verdim yeni ekran takıldı.
1 ölü piksel için mi ekran değişimi yapıldı?
Servis sonrası kalite nasıldı hocam?
Bende hem bir ölü kırmızı pixel var hem coil whine var servisle uğraşmaya değer mi? Cihazı daha beter yapmalarından endişe ediyorum. Yada boş yere bir ay bekletip bir şey yapmadan yollamaları..

1 yıl oldu servisten geldi 1 ölü piksel yoktu daha yayıldı o yüzden direk verdim hiçbir sıkıntısı yok hem Acer'in servisleri çok kalitelidir korkmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…