Hocam ölü piksel kolay kolay çoğalmaz fakat olmayacağı anlamına gelmiyor sırf oldu bir daha olmaz demekte doğru değil iade edebilirsiniz veya değişimini isteyin.
Değişim yaparlar. Aynı sorun yüzünden 2 kere İtopya'dan monitör değişimi talep ettim. Siz de bir sorun.İnternette biraz araştırdım. 5 taneden azsa bişey yapmıyorlarmış. İade isteyebilirim fakat. Limitim yok para geri ödenene kadar tekrar kullanamam. Taksitle kampanyadan almıştım. İndirimler de bitti.
Bayağı kararsızım şuan. Bu şekilde kullanmak benim için sorun değil görme oranım çok düşük zaten. Fakat ileride laptopu satmak istersem sıkıntı yaşamaktan endişe ediyorum
Riske değmez , değişim.Selamünaleyküm yakın zaman önce Pazarama üzerinden teknorya satıcısından bir laptop almıştım. Acer Nitro 16 gelince hemen test ettik. Cihazda ölü bir pixel tespit ettik. Yeşil ve mavide çalışıyor fakat kırmızıda çalışmıyor pixel.
Benim görme engelim var çok az görüyorum. Bunu fark etmem imkansız zaten de iki endişem var.
Birincisi, herkesin ölü pixelin çoğalacağını söylemesi.
İkincisi de ileride laptopu satacak olsam biraz zorluk çıkarabilir ya da değerine ufak da olsa zarar verebilir.
Cihaz benim için çok pahalıydı. Girdik bir yükün altına. Yani ne yapayım bilemedim. Sonuçta bir kusur var.
Bazı servisler, satıcılar, markalar 3-5 taneden az ölü pixel olunca kusur değil deyip geri yolluyormus. Boş yere vakit kaybı.
Ne tavsiye edersiniz? İade, değişim, garanti ya da böyle kullansam ileride cihazı satacak olsam beni nasıl etkiler?
Ayrıca gerçekten ölü pixel çoğalıyor mu?
Reddit'te, Acer'in şöyle bir politikasını paylaşmışlar;
https://www.reddit.com/r/pcmasterra...ys_dead_pixels_are_norma l_on_their_monitors/
Hocam ölü piksel kolay kolay çoğalmaz fakat olmayacağı anlamına gelmiyor sırf oldu bir daha olmaz demekte doğru değil iade edebilirsiniz veya değişimini isteyin.
Değişim yaparlar. Aynı sorun yüzünden 2 kere İtopya'dan monitör değişimi talep ettim. Siz de bir sorun.
Teşekkürler. Değişim talep edeyim o halde. Değişim yapılmazsa iadede yeni bilgisayar almam mümkün değil.Riske değmez , değişim.
Teşekkürler. Değişim talep edeyim o halde. Değişim yapılmazsa iadede yeni bilgisayar almam mümkün değil.
Ölü bir pixeli olan laptop ikinci elde ne kadar değer kaybeder biliyor musunuz? 2-3 yıl sonra satmam gerekse mesela.
Pazarama üzerinden almıştım. Müşteri hizmetlerini arayıp durumu bildirdim. "Kutulu ve Bandrollü ürün olduğu için iade ve değişim için yetkili servisten rapor almanız lazım" dediler. Cayma hakkı için de aynısını söylediler servisin inceleyip onay vermesi gerekiyor şeklinde.
Verin servise gitsin kronik bu aynısı bende oldu verdim yeni ekran takıldı.
1 ölü piksel için mi ekran değişimi yapıldı?Verin servise gitsin kronik bu aynısı bende oldu verdim yeni ekran takıldı.
1 ölü piksel için mi ekran değişimi yapıldı?
Servis sonrası kalite nasıldı hocam?
Bende hem bir ölü kırmızı pixel var hem coil whine var servisle uğraşmaya değer mi? Cihazı daha beter yapmalarından endişe ediyorum. Ya da boş yere bir ay bekletip bir şey yapmadan yollamaları.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.