Ölü piksel olan laptopta panel değişir mi?

Dediğim gibi hocam arkadaki küçük iz yüzünden sorun çıkartırlar diye uğraşacağımdan korkuyorum yoksa herhangi bir sıkıntı yok. Ürünü zaten Amazon'dan aldığım için o konuda rahatım. Hatta bu şekilde iade etsem Amazon yine sorun çıkartmaz muhtemelen ama iade veya değişimle uğraşmak yerine onarım/panel değişimi yapılmasını isterim.

Onarımdansa değişim yapın.

Hocam dedikleriniz doğru ama bu konu bakımından geçerli olması çok zor.

Hocam attığınız konuda dediğiniz gibi olursa çok iyi olur gerçekten. Yarın arayıp konuşacağım. Ölü pikseller çok rahatsız etmiyor beni fakat artma ihtimalini düşünüyorum.

Onarımdansa değişim yapın.

Onarımın ne zararı var ki hocam?

Hocam attığınız konuda dediğiniz gibi olursa çok iyi olur gerçekten. Yarın arayıp konuşacağım. Ölü pikseller çok rahatsız etmiyor beni fakat artma ihtimalini düşünüyorum.

Hocam rahatsız etmese bile ayıplı ürün kullanmayın hakkınızı alın.

Onarımın ne zararı var ki hocam?

Hocam sıfırını alma şansınız varken neden onarım yapasanız?

Hocam rahatsız etmese bile ayıplı ürün kullanmayın hakkınızı alın.

Hocam sıfırını alma şansınız varken neden onarım yapasanız?
Hocam konuyu okumuyorsunuz galiba.
Cihazın başka bir unsuruna siz zarar vermiş iseniz, hadi abartalım. Klavyeyi kırdınız.
Ekran da fabrikasyon hatalı çıktı. Değişim isteyebilir misiniz?

Üniversiteye gidiyorum ve uğraşmak istemiyorum. Yoksa herhangi bir sorunum yok iade veya değişimle.

Hocam onarım beklemek yerine sıfır cihaz daha hızlı olur.

Hocam konuyu okumuyorsunuz galiba.
Cihazın başka bir unsuruna siz zarar vermiş iseniz, hadi abartalım. Klavyeyi kırdınız.
Ekran da fabrikasyon hatalı çıktı. Değişim isteyebilir misiniz?

Kusura bakmayın.

Hocam o zaman onarım yaparlar sadece.

İç kısımda herhangi bir hasar yok sadece arka kısmında kasayı ayırdığımız kısımda çok küçük bir aralık ve iz var.

Problem olmaz, değişim olmaz ise panel değişimi yaparlar diye düşünmekteyim.

Problem olmaz, değişim olmaz ise panel değişimi yaparlar diye düşünmekteyim.

Anladım hocam teşekkürler. Yarın servisle görüşüp olmazsa Amazon'a değişim/iade talebinde bulunacağım. Amazon biraz daha esnek davrandığı için sorun çıkmaz diye düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı