Ölü piksel testi nasıl yapılmalı?

Daha fazla  
Sistem topluyorum fakat öncesinde monitörü daha erken alma gibi bir durumda kalıyorum. Monitör geldiğinde HDMI ile laptopa bağlayıp ölü piksel ve ghosting testi yapsam HDMI ve DisplayPort farkı oluşur mu yoksa ikisi de aynı sonucu mu verir?

Ölü piksel ile alakalı testlerde öyle aşırı bir dakiklige falan gerek yokki sana sadece belirli renk gamalarini verip vermediğine bakmak gerekmiyor mu ki?

Konunun kablo ile bir alakası yok ki fark oluşsun.
Laptoptan monitöre beyaz-kırmızı-mavi vs. renkler vereceksin ve yakından bakacaksın ölü piksel var mı diye.

Konunun kablo ile bir alakası yok ki fark oluşsun.
Laptoptan monitöre beyaz-kırmızı-mavi vs. renkler vereceksin ve yakından bakacaksın ölü piksel var mı diye.
çok fazla bilgim olmadığı için emin olmak istedim sağolasın. o zaman sistemi beklememe gerek kalmadan monitorun siparişini veriyorum testi edebilirim rahat rahat yani

çok fazla bilgim olmadığı için emin olmak istedim sağolasın. o zaman sistemi beklememe gerek kalmadan monitorun siparişini veriyorum testi edebilirim rahat rahat yani
Aynen öyle. Aslında mümkünse mağazadan görüp test ederek almak en mantıklısı zira her firmanın ölü piksel politikası farklı. Kimisi 1 taneyi bile kabul ediyor, kimisi en az bilmem kaç tane olacak diyor, kimisi hiç kabul etmiyor.

Aynen öyle. Aslında mümkünse mağazadan görüp test ederek almak en mantıklısı zira her firmanın ölü piksel politikası farklı. Kimisi 1 taneyi bile kabul ediyor, kimisi en az bilmem kaç tane olacak diyor, kimisi hiç kabul etmiyor.
itopyadan alacağım. ben de gidip bakmayı planlıyordum fakat bana yakın olan şubesinde yokmuş o yüzden bu imkandan yararlanamadım. özellikle mail attım iletişime geçmeye çalıştım piksel adedi üzerinden herhangi bir detay vermeden 14 gün içerisinde iade değişim yapabileceğimi söyledikleri için direkt online almaya karar verdim

Bir dönem Itopya'nın çok katı bir ölü piksel politikası vardı. Değişti mi bilmiyorum.
Bol şans diyeyim, umarım temiz bir ürün gelir de kargo ile felan uğraşmazsınız.

Bir dönem Itopya'nın çok katı bir ölü piksel politikası vardı. Değişti mi bilmiyorum.
Bol şans diyeyim, umarım temiz bir ürün gelir de kargo ile felan uğraşmazsınız.
çok sağoalsın valla. ben de bu sebepten başımın ağrımasından çok korkuyorum uğraştıracak yoksa. bakalım artık şans işi

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı