Ölü piksel zamanla yayılır mı?

675078

Decapat
İnternetten aldığım Laptop'da 1 veya 2 piksel ölü. Eğer çogalmazlarsa garantiye göndermeyi düşünmüyorum. Sizce ne yapmalıyım.

İnternetten aldığım Laptop'da 1 veya 2 piksel ölü. Eğer çogalmazlarsa garantiye göndermeyi düşünmüyorum. Sizce ne yapmalıyım.

Yüzde yüz gönder, hatalı mal satmışlar yarın bir gün o piksellerin sayısının 10 20'ye çıkmayacağının garantisi yok.

Son düzenleyen: Moderatör:

Yayılma ihtimali yüksek. Yeni aldıysan iade edebilirsin veya garantiye de verebilirsin. Tercih senin.

Su an gondermek istemiyorsaniz cogalirsa gonderebilirsiniz, sizi rahatsiz etmiyorsa. Bende de 1 tane var ve biraz zaman oldu hâlâ cogalmadi ama laptop degil. Yine de belli olmaz.

Ölü pikselli monitörüm vardı. 2 sene içerisinde herhangi bir çoğalma ile karşılaşmadım. Eğer cihazınız yeni ise doğrudan değişim talep edin. Değişim imkanınız yoksa garantiye gönderin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…