hepsiburadadan 2 ay önce almıştımBenim bildiğim kadarıyla artık 3-4 piksel gibi bir sınır yok. Ölü piksel varsa, malı ayıplı mal statüsünde değerlendirmiş mahkeme ve ayıplı mallarla ilgili de tüketicinin değişim, para iadesi vb gibi hakları var diye biliyorum. Siteyi inceleyin, tek piksel bile olsa, garanti kapsamındaysa bu kararları emsal gösterip gereğini yaparsınız diye düşünüyorum. Eğer ilk aldığınızda fark etseydiniz 7 gün içerisinde cayma hakkınız zaten vardı ama o geçmiş. Bilgim bu yönde, yine de kendi araştırmanızı yapın lütfen, ben iade olabileceğini fakat sürecin biraz uzayabileceğini biliyorum, yanlış veya eksik olabilir.
Ölü Piksel İçeren Cihazın Ayıplı Olduğuna Yönelik Emsal Kararlar | Ölü Piksel Test
Ölü Piksel içeren bir cihazın ayıplı olduğuna yönelik mahkeme kararlarına erişmek için tıklayınız...www.olupikseltest.com
Hocam o kadar küçükse bu tarz videolar giderebiliyor.
Kesin yöntem değil, diğer piksellere zarar vereceğini sanmıyorum. 15-20 dakika yeterli olur sanırım. Ben eski telefonumda yapmıştım onda bayağı bir büyüktü her gün tekrarlıyordum.Bende de küçük grimsi leke gibi 1-2 tane varda. Bu videoyu yaklaşık ne kadar açık tutmamız gerekiyor? Ve uzun süre açık bırakırsak sağlam piksellere zarar verme ihtimali var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.