Canklct Hectopat Katılım 9 Temmuz 2021 Mesajlar 425 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2022 #11 Beytullah_0046 dedi: eğer piksel rengi beyaz ya da renkli ise düzeltebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Baskı yöntemi ile mi yoksa jscreen ile mi?
Beytullah_0046 dedi: eğer piksel rengi beyaz ya da renkli ise düzeltebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Baskı yöntemi ile mi yoksa jscreen ile mi?
Aeroxs Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 1.902 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2022 #12 Canklct dedi: Yaklaşık 30 dakika bıraktım fakat bir çözüm alamadım. Var fakat en az 3 ölü piksel istiyorlar fakat 1 tane mevcut şu an. Genişletmek için tıkla... Monitöre biraz bastırın 2 tane daha olur.
Canklct dedi: Yaklaşık 30 dakika bıraktım fakat bir çözüm alamadım. Var fakat en az 3 ölü piksel istiyorlar fakat 1 tane mevcut şu an. Genişletmek için tıkla... Monitöre biraz bastırın 2 tane daha olur.
B Beytullah_0046 Hectopat Katılım 28 Mayıs 2022 Mesajlar 476 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2022 #13 Canklct dedi: Baskı yöntemi ile mi yoksa jscreen ile mi? Genişletmek için tıkla... Bende dün 4-5 tane beyaz pixel çıktı kapattım bilgisayarı bi bezi ısladım az bişe bastırdım o pixellere geçti denemediysen bi dene bence.
Canklct dedi: Baskı yöntemi ile mi yoksa jscreen ile mi? Genişletmek için tıkla... Bende dün 4-5 tane beyaz pixel çıktı kapattım bilgisayarı bi bezi ısladım az bişe bastırdım o pixellere geçti denemediysen bi dene bence.