Ölü pixel kader mi?

Tegwen

Centipat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Bilişim Öğrencisi
Ya arkadaş ben çözmüş değilim. Bu LCD monitörlerin yanında promosyon olarak ölü pixel dağıtıyorlar galiba. Bu sorun sanırım tüm monitörlerde ve LCD ekranlarda var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben kader olduğuna inananlardanım. Bilgisayarda hiç sorun yaşamadım ancak aldığım 4 farklı IPS ekranlı telefonda da ölü pixel çıkmıştı ve hepsini iade etmiştim. Üstelik 4 telefon 6 ay içerisinde değişiyor :D Çareyi Iphone'a geçmekle buldum, mutluyum.

Ben kader olduğuna inananlardanım. Bilgisayarda hiç sorun yaşamadım ancak aldığım 4 farklı IPS ekranlı telefonda da ölü pixel çıkmıştı ve hepsini iade etmiştim. Üstelik 4 telefon 6 ay içerisinde değişiyor :D Çareyi Iphone'a geçmekle buldum, mutluyum.
Dostum sende baya şanssız bir arkadaşımızsınız sanırım. 😀

Sinirlenip monitöre vurmuştum. Monitör dalgalanıyor. Keşke ölü pixel olsa. 😂
Hocam 3 ağıza 3 buruna.

Şahsen zamanında 450 TL'ye aldığım kalın çerçeveli 5ms tepkime süreli ucuz yollu monitörüm de sadece 1 tane ölü pixel çıkmıştı. Onuda silgiyle bastırarak hayata döndürdüm ve kaç yıldır da sorun çıkarmadı. Onun için bende bu işin şans olduğunu düşünenlerdenim. Birde bu çerçevesiz diye tabir edilen yeni nesil monitörlerde daha fazla yaygınlaştı sanki bu ölü pixel olayı. En azından benim gözlemim böyle.

Bilmiyorum ucuz satılması için ölü pikselli monitörleri TR'ye göndermeye başladıklarını düşünüyorum artık. Ben de son 1 ay içinde 4'de 4 yaptım ölü piksel konusunda. Toplam 9 ölü piksel ve 2 ışık sızması.

Dostlarım ucuz panelli monitörler kullanmıyorum 1 yıl içinde 3 kere iade ettim ve yenisi aldım hepsinde aynı sorun gına geldi artık. Vatan'dan 2 gün önce aldım acaba geri götürsem iade etme şansım var mı?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı