Arkadaşlar yeni aldığımın monitörümün sol orta tarafında kırmızı nokta büyüklüğündeki ölü pixele az önce parmakla bastırdım ve kayboldu.
Ne olacak şimdi kurtuldum mu tamamen? Yoksa geri gelecek mi tekrar? Yoksa zararı bile var mı bunun? Daha fazla mı yayılır?
Ben'de aynı şeyi yaşadım. 1 Tane ölü piksel vardı sol orta kısımda elimde hafif iktirdim sonra gece kapattım bilgisayarı sinirim bozuldu beyaz ekranda kabak gibi orada filan diye, sabah bilgisayarı açınca ölü piksel filan yoktu 2 aydır da olmadı, olay 2 ay öncesine ait.
Arkadaşlar gerçekten ciddiyim. Kırmızı nokta şeklinde ve koyu renklerde hep gözüküyor. Siyah da en çok belirgin oluyor bu ölü pixel. Parmakla bastırınca hafif kayboldu. Hatta ozi diye birisi başka sitede 2011 yılında konu açmış ve oda parmakla bastırınca gitmiş. Ondan görüp yaptım zaten