Arkadaşlar Samsung IPS monitör daha önce Xiaomi VA panel almıştım onda da bu sorun vardı. Üstte gördüğünüz altındaki leke fotoya karışmış. Bu bir sorun yaratır mı? Xiaomi'yi iade ettim bunu aldım bunda da bir sorun çıktı :/ Monitörü göndereceğim bir de iade sonucunu bekleyeceğim bir de parayı... Bu böyle kalacaksa sorun yok arkadaşlar ama sizin ölü pixeliniz var mı? Büyüyor mu? Siyah olunca ekran gözükmüyor ama beyaz, mavi, kırmızı gibi renklerde bariz belli oluyor.
Sistemi ne sen sor ne ben söyleyeyim.
Monitör: MSİ G274 QPF QD
Kulaklık: HyperX Alpha Wireless
Mouse: ASUS ROG GLADIUS III AimPoint
Klavye: Z11
Telefon: S20FE
GamePad: GC30 V2
Iade et. Neden sifir aldigin urun kusurlu olsun? Ugrassa ugras. Ayrica yarin bir gun satacagin zaman hem deger kaybi yasayacak hem de dusuk tercih onceligi olacak.
Fakbikasyon ölü piksel büyümez diye biliyorum sizi rahatsız etmiyorsa kullanılır. Zaten büyürse de garantiye yollarsınız tamir yada yeni ürün alırsınız.
Ortalarında değil hiç farketmiyorum bile ama büyür diye korkuyom eski monitörüm çok eski her tarafı siyah pembe mavi gibi renklere dönüşmüştü onun sorunu neydi bilmiyorum ama bu da dönüşmesin istemiyorum mecbur iade edeceğim :/
Fakbikasyon ölü piksel büyümez diye biliyorum sizi rahatsız etmiyorsa kullanılır. Zaten büyürse de garantiye yollarsınız tamir yada yeni ürün alırsınız.
Haklısınız fakat o alacağım da böyle olacak diye korkuyorum yani alacağımın kusursuz olacağını bilsem tamam diyeceğim ama ne yapsam bilemedim 1 aydır monitör sıkıntısı çekiyorum