Ölü pixel testi bilgisayar olmadan nasıl yapılır?

• Konuyu başlatan kk11on
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 198

kk11on

Femtopat
Daha fazla  
Yeni bir monitör aldım açınca HDMI seçme ekranına falan girebiliyorum sadece bilgisayar olmadığı için. Girdigimde dümdüz bakarken bir şey yoktu ama kenarlara bakarken bir kenarda küçük beyaz bir nokta olduğunu gördüm. Beni çok rahatsız etmez ama ileride bir sıkıntı yasatacak mı yoksa bu bir ölü pixel değil mi? Bilmek istiyorum.

Yeni bir monitör aldım açınca HDMI seçme ekranına falan girebiliyorum sadece bilgisayar olmadığı için. Girdigimde dümdüz bakarken bir şey yoktu ama kenarlara bakarken bir kenarda küçük beyaz bir nokta olduğunu gördüm. Beni çok rahatsız etmez ama ileride bir sıkıntı yasatacak mı yoksa bu bir ölü pixel değil mi? Bilmek istiyorum.

Bir bilgisayarcıda bakabilirsin.

Büyük ihtimalle stuck pikseldir hocam çok yaşadığım bir sorun bazen kendi kendine düzelebiliyor bir bilgisayarcıda bakarsanız daha iyi olur ölü pikselse garantiye gönderirsiniz.

Kullanırken veya ilerde bir sıkıntı yaşatır mı acaba?

Hocam bir uydu alıcısına vs. bağlayabilirsiniz. Samsung telefonunuz varsa DEX üzerinden kullanabilirsiniz. Kablolu dönüştürücü ile. Eğer ölü piksel varsa değişim talep edin. Şimdi kabullenseniz bile ileride sorun olabilir.

Kişiden kişiye değişir hocam benim çok dikkatimi çekmiyor ama senin gözüne batabilir ekranın neresindeydi?
Sağ köşe en altta hocam zaten ekrana düz bakınca gözükmüyor ancak sağ köşeye doğru bakınca gözüküyor

Hocam bir uydu alıcısına vs. bağlayabilirsiniz. Samsung telefonunuz varsa DEX üzerinden kullanabilirsiniz. Kablolu dönüştürücü ile. Eğer ölü piksel varsa değişim talep edin. Şimdi kabullenseniz bile ileride sorun olabilir.
Monitörü sinerjiden almıştım kasam 1.5 2 hafta içinde gelecek acele edip telefon için dönüştürücü almalı mıyım yoksa beklemeli miyim

Sağ köşe en altta hocam zaten ekrana düz bakınca gözükmüyor ancak sağ köşeye doğru bakınca gözüküyor.

Hocam siz önce bir testini yapın varsa bile bence çok dert etmenize gerek yok ama uğraşırım derseniz ve firma değişim yapıyorsa garantiye gönderip birebir değişim isteyebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı