BatuShaan Hectopat Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 329 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Müzisyen 30 Ağustos 2020 #21 Kalanlara koyar. Ölenler için bir farkı yok.
TheYOLA Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2015 Mesajlar 1.826 Makaleler 2 Çözümler 13 30 Ağustos 2020 #22 Doğmadan önce nasılsak, öldükten sonra da öyle olacağız, diye düşünüyorum.
SocialFear Hectopat Katılım 29 Ağustos 2020 Mesajlar 7 Daha fazla Meslek Öğrenci :D 30 Ağustos 2020 #23 Sondur. TheYOLA dedi: Doğmadan önce nasılsak, öldükten sonra da öyle olacağız, diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Doğmadan önce ne olduğumuzu bilmediğimiz için bilemem.
Sondur. TheYOLA dedi: Doğmadan önce nasılsak, öldükten sonra da öyle olacağız, diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Doğmadan önce ne olduğumuzu bilmediğimiz için bilemem.
BilgisayarKurdu Technopat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Ocak 2012 Mesajlar 14.469 Makaleler 34 Çözümler 41 Yer İstanbul/Üsküdar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Active Directory - Security Uzmanı Profil Kapağı 1522600635 30 Ağustos 2020 #24 Bir son olsun ya da olmasın, o sona iyi birer insan olarak varmak önemli olan.
M mfig Hectopat Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 514 30 Ağustos 2020 #25 MakeMyDay dedi: Merhaba, Detaylara girmeme gerek yok. Yorum yapmak isteyenin bakış açısını ve düşüncelerini başka tarafa itmek istemiyorum çünkü. Ölüm bir son mu? Genişletmek için tıkla... "Bu son değil. Hatta sonun başlangıcı bile değil, sadece başlangıcın sonu." Winston Churchill
MakeMyDay dedi: Merhaba, Detaylara girmeme gerek yok. Yorum yapmak isteyenin bakış açısını ve düşüncelerini başka tarafa itmek istemiyorum çünkü. Ölüm bir son mu? Genişletmek için tıkla... "Bu son değil. Hatta sonun başlangıcı bile değil, sadece başlangıcın sonu." Winston Churchill
BilgisayarKurdu Technopat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Ocak 2012 Mesajlar 14.469 Makaleler 34 Çözümler 41 Yer İstanbul/Üsküdar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Active Directory - Security Uzmanı Profil Kapağı 1522600635 30 Ağustos 2020 #26 mfig dedi: "Bu son değil. Hatta sonun başlangıcı bile değil, sadece başlangıcın sonu." Winston Churchill Genişletmek için tıkla... O söz var oluş ile alakalı bir kavram hakkında yargı bildirmek için söylenmedi hatırladığım kadarıyla. Siyasi - politik bir konu ile alakalı sanırım.
mfig dedi: "Bu son değil. Hatta sonun başlangıcı bile değil, sadece başlangıcın sonu." Winston Churchill Genişletmek için tıkla... O söz var oluş ile alakalı bir kavram hakkında yargı bildirmek için söylenmedi hatırladığım kadarıyla. Siyasi - politik bir konu ile alakalı sanırım.
M mfig Hectopat Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 514 30 Ağustos 2020 #27 BilgisayarKurdu dedi: O söz var oluş ile alakalı bir kavram hakkında yargı bildirmek için söylenmedi hatırladığım kadarıyla. Siyasi - politik bir konu ile alakalı sanırım. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle ama biraz uyumlu diye ve aklıma ilk gelen o diye yazdım. PORSHİUS dedi: İnanclilar icin sonsuzlugun baslangici, normal insanlar icin bir son. Genişletmek için tıkla... Normal insanlar?
BilgisayarKurdu dedi: O söz var oluş ile alakalı bir kavram hakkında yargı bildirmek için söylenmedi hatırladığım kadarıyla. Siyasi - politik bir konu ile alakalı sanırım. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle ama biraz uyumlu diye ve aklıma ilk gelen o diye yazdım. PORSHİUS dedi: İnanclilar icin sonsuzlugun baslangici, normal insanlar icin bir son. Genişletmek için tıkla... Normal insanlar?
Tokiler Decipat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 1.541 Makaleler 1 Çözümler 3 30 Ağustos 2020 #28 mfig dedi: Normal insanlar? Genişletmek için tıkla... Siz pek takılmayın ona. Muhtemelen bir şeyler ima etmeye çalışmıştır. Arkadaşın tarzı öyle.
mfig dedi: Normal insanlar? Genişletmek için tıkla... Siz pek takılmayın ona. Muhtemelen bir şeyler ima etmeye çalışmıştır. Arkadaşın tarzı öyle.
G Gökdeniz Özkan Centipat Katılım 4 Şubat 2020 Mesajlar 85 30 Ağustos 2020 #29 Ölüm aslında sonsuzluğun başlangıcıdır.
.I.N.И.A. Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Eylül 2016 Mesajlar 2.886 Makaleler 2 Çözümler 6 Yer 9847 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2020 #30 Değil. Dünya bu kadar güzelken ölümün son olduğunu düşünmek, bilmiyorum. Kusursuz bir düzen ve güzellik var. Tabii insan dışında orası ayrı. Çünkü insan sınavda.
Değil. Dünya bu kadar güzelken ölümün son olduğunu düşünmek, bilmiyorum. Kusursuz bir düzen ve güzellik var. Tabii insan dışında orası ayrı. Çünkü insan sınavda.