Ölüm bir son mudur?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@Cihanunlu1 Hocam belli başlı kullanıcılar var burada, onlar zaten kendini belli eder. Bir şey anlatamadığınızı anladığınızda ve sinirlendiğinizi hissettiğinizde konuyu takipten çıkarmanızı öneriyorum. En sonunda olan sizin sinirlerinize olacak. Çok saygısız insanlar var burada. İslam dinine "Bedevi dini" diyen de var, Hz. Muhammed'e pez***** muamelesi yapan da var, İslam dinine, "Ben Arap dinine inanmak istemiyorum abi, keşke bizim de dinimiz olsa." 😂 Diyen var ki ben bu arkadaşa çok gülmüştüm. Daha niceleri var ama saymak istemiyorum.

Hahaha öyle dinler isteyen varsa peygambersiz mucizesiz insanların kendi nefislere uygun şekilde çıkardıgı dinler var onlara yönelebilirler :D Cidden bende cok arkadaşla konustum böyle ateist. Adam inanmamak için bilimsel gerçekleri bile bir süreden sonra inkar etmeye başlıyor :D Osebeple hiç uğraşmamak lazım zamanında cok denedim olan bana oldu cidden insan sinirleniyor Dinde zorlama yoktur isteyen istediğine inansın :D

Hem müşrikler dediler ki: "Hayat, ancak bu dünya hayatımızdan ibarettir. Ölürüz ve yaşarız. Bizi ancak geçen zaman yokluğa sürükler. Halbuki onların bu hususta hiçbir bilgileri yoktur. Onlar, sadece böyle zannederler. (CASİYE/24)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı