İlaç mı kullandınız? Eğer kullandıysanız, işe yaradı mı? Bir de özel değilse bu durum sizde neden başladı?
Haklısın aslında, fakat beni nasıl ya da ne zaman öleceğim değil de, ölümden sonrası daha çok korkutuyor. Normalde cennet ve cehenneme inanan biriyim ama son zamanlarda gelen hiçlik düşüncesi kafamı çok bozdu. Bir de sevdiklerimin ölmesi falan aklıma geliyor, bu da beni daha kötü hissettiriyor. Sadece sevdiklerim değil, artık videolarda gördüğüm insanların yaşına bile bakıyorum ara sıra, onları görünce de moralim bozuluyor. Nasıl atlatacağım hakkında hiçbir fikrim yok. Unutmaya, düşünceyle savaşmaya çalıştıkça daha çok artıyor gibi hissediyorum. Yine de cevap verdiğin ve zamanını ayırdığın için teşekkürler.
Kafamı karıştıran kısım da zaten bu. Dediğim gibi, ben normalde Allah'a ve dine inanan biriyim. Fakat hiçlik düşüncesi biraz mantıklı geldiği için kafamı karıştırıyor. Bir de az önce bir konuda okudum, o da biraz kafamı karıştırdı: Allah geleceğimizi biliyorsa, nereye gideceğimiz de belli değil mi? Eğer öyleyse, değiştiremeyeceğimiz bir şey için neden dünyaya gönderildik ki?