Ölüm tramvası nasıl atlatılır?

Mhg3436

Hectopat
Yer
Türkiye, İstanbul , Silivri
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 5600
Asus RTX 4060
Asus Prime A520M-K
Corsair 8 GB 3200 mhz (2x)
Bitfenix Flow 600+ 80 Tempered Glass 3.0 Usb Port
Kingston 1 TB M.2 Ssd 3500MB okuma
LG 24GN60R - B 144 hz Full HD IPS Gaming Monitör
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar, 15 ay arayla; 2 amcam bir de babaannem vefat etti. 13 yaşımda ilk defa girdim morga. O yıkanma taşına... Şimdi ise 15 yaşımdayım. 1 ay önce amcam vefat etti. Hem de ortada bir şey yokken. Sadece normal mevsimlik grip geçiriyordu. 1 hafta boyunca böyle geçirdi. Soğuk terler atıyordu, en son akşam banyoya gireyim, rahat yatayım diye girdi. En son banyoya girdi, ve küvette vefat etti. Vefat etmeden önce, yengem sesi duyup yanına gitti, soğuk suyu açıp tuttu 2 saniye boyunca derin ( ve ani) nefes aldı "hıııı" şeklinde...
Ölüm sebebi bilinmediği için adli tıpa götürüldü. Yıkamada yüzüne baktığımda, göbekten başlamış alna kadar ortadan dikiş izi. İçler acısı bir durumu vardı.
Ben de bu aralar gripim. Ama ayakta geçiriyorum.
Her banyoya girdiğimde de korkuyorum. Aynı kaderi yaşarım diye.
Lafın kısası, bu her yerde aklıma geliyor. Morg, gasilhane rüyalarıma giriyor. Psikolojim kötü etkilendi.
Bu durumdan nasıl kurtulabilirim?

Aynısı amcamın başına geldi duştan çıkmış üstünü giyer iken bir anda kalp krizi sonucu vefat etti.

Aynısı amcamın başına geldi duştan çıkmış üstünü giyer iken bir anda kalp krizi sonucu vefat etti.

Herhangi bir rahatsızlığı var mıydı?
Allah rahmet eylesin amcana.

Alanında uzman kişilerden psikolojik destek almanı öneririm. Bu tür konular bir iki tavsiye ile üstesinden gelebileceğin şeyler değil.

Alanında uzman kişilerden psikolojik destek almanı öneririm. Bu tür konular bir iki tavsiye ile üstesinden gelebileceğin şeyler değil.

Hocam psikiyatri benim nasıl işime yarayabilir ki? Boşuna para vermeyelim en azından.

Hocam psikiyatri benim nasıl işime yarayabilir ki? Boşuna para vermeyelim en azından.
Psikiyatri değil, terapi için psikolog. Emin ol yararını fazlasıyla görürsün. İlla yüz yüze tonlarca para ödemene gerek yok bu işi online yapan bazı siteler var tam olarak bilmiyorum isimlerini ama hiç yoktan iyidir.

Hocam bu tramva sizce geçici bir şey mi?

Aynı durum komşumuza olmuştu, 60 küsur yaşlarındaydı, rahatlayayım diye banyoya girip, orada kalp krizi geçirip vefat etti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…