Kendi ölüm vasiyetimi nasıl yazabilirim?
Mezarlığa gömülmek istemiyorum. Öldükten sonra, uygun organlarımın ihtiyacı olan hastalara bağışlanmasını ve bedenimin kalan kısımlarının yakılıp külleri bir yerden dökülmesini istiyorum.Neden ölüm vasiyetini yazmak istiyorsun ki?
Haklısınız, büyük insan bile olsa sonuçta vasiyeti yerine getirilmiyor.Yazsan da bir fayda etmez. Koskoca Mehmet PİŞKİN'in bile vasiyeti yerine getirilmemiş bu dünya da.
Mezarlığa gömülmek istemiyorum. Öldükten sonra, uygun organlarımın ihtiyacı olan hastalara bağışlanmasını ve bedenimin kalan kısımlarının yakılıp külleri bir yerden dökülmesini istiyorum.
Mezarlığa gömülmek istemiyorum. Öldükten sonra, uygun organlarımın ihtiyacı olan hastalara bağışlanmasını ve bedenimin kalan kısımlarının yakılıp külleri bir yerden dökülmesini istiyorum.
17 yaşındayım.Hocam uygun görürseniz yaşınızı sorabilir miyim?
Haklısınız, büyük insan bile olsa sonuçta vasiyeti yerine getirilmiyor.
Mehmet pişkin dediğim adamın vasiyeti şuydu;Mezarlığa gömülmek istemiyorum. Öldükten sonra, uygun organlarımın ihtiyacı olan hastalara bağışlanmasını ve bedenimin kalan kısımlarının yakılıp külleri bir yerden dökülmesini istiyorum.
17 yaşındayım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.